Šteta što si...

Pa mislim i ja sam, samo ti nisam rekla. :-P
Ti otvaras teme za mene, a ja za tebe.
heart_mini.gif

Steta sto si samo lep...Steta sto si samo super u sexu...Steta sto se samo duhovno slazemo....E kad bih mogla ovu trojicu kako bivsih tako i sadasnjeg "saradnika" :D da spojim u jednu osobu nebi bilo nikakve stete :)))

kakva shteta..kome se yebe za to..ako ne prihvatamo nekog kakav god da je, shta uopshte trazimo s njim, njom.. shteta shto sam ja bla bla..sebe treba ispravljati i izvajati prema partneru..pa jeste..
dusho, shteta shto sam nepromishljena, naivna, impulsivna, udarena, ali trudicu se..

steta sto si mi rekla da igram sinoc dinamo 2+ prvo poluvremekad oni mrtvaci mrtvosani nikom ne mogu gol da daju... aj sto sam ja pao, nego sam ubedio celu kafanu da igraju isto... posle... ode tura da se izvadim malo... i pitaju me: rile, sta ces ti? a ja kazem sebi: ma, kad vec castim njih, daj i meni jedan hajneker...

steta sto si mi rekla da igram sinoc dinamo 2+ prvo poluvremekad oni mrtvaci mrtvosani nikom ne mogu gol da daju... aj sto sam ja pao, nego sam ubedio celu kafanu da igraju isto... posle... ode tura da se izvadim malo... i pitaju me: rile, sta ces ti? a ja kazem sebi: ma, kad vec castim njih, daj i meni jedan hajneker...

kad malo bolje razmislim, stvarno steta sto si partizanovac :p :D

Back