STEROIDI

nikodim:
A to bi da postanes pa se plasis neuspeha...

Jedan moj prijatelj je jeo neke aminokiseline, proteine.... ne znam sta sve, to je kupovao u nekim kutijama kao hranu za kucne ljubimce.
Tacno je da je narastao, veliki, veliki, veliki... ali su mu se pojavile strije na pojedinim delovima tela.
Negde sam citao (dok sam i sam odlazio u teretanu) da je velika mogucnost da od tih "aditiva" i preterivanja sa njima, atrofiraju organi. Tako da onaj najveci "grbavac" ima bubreg kao kliker ("budza")...
Ne bih ti preporucio da jedes ta sranja, ako vec nesto radis, radi to vezbom i kvalitetnom i pazljivo odabranom hranom. Nekako... svi ti koji su se napumpali, posto su prestali sa vezbanjem, ispumpali su se kao balon.

nikodime to su SUPLEMENTI, a ne steroidi!

Poznajem lika koji je nabavio nakakve konjske steroide iz Rumunije i za nekoliko meseci od upadlljivo zgoljavog decka postao drugi u drzavi u bodibildingu. Na takmicenju je imao stotinak grama vise od kategorije u kojoj je trebao da se takmici i trener mu je dao nesto za izbacivanje tecnosti kako bi izgubio na tezini i usao u kategoriju. Osim sto je izgubio tezinu, dobio je na definiciji jer mu se koza tako istanjila da su mu se videla misicna vlakna sasvim dobro.
Da li je dobro, prosudi sam.

zbog teske upale uva primala sam kortikosteroide proslog maja.

moje telo tek sada - posle 10 meseci pocinje da uspostavlja ravnotezu.

NE PREPORUCUJEM ih nikome!!!

Drugari, bavio sam se bodibildingom i jos se pomalo bavim, nisam vise toliko u tim vodama! Samo lud covjek moze reci da su steroidi dobra i zdrava stvar za rast misica!!!!!!! Oni rastu k`o blesavi, ali steroidi unistavaju sve organe!! A i totalno negativno uticu na mu*a, u profesionalnih bildera, a oni su puni hemije mu*oline vise nisu sto su nekad bile, njih vecina je nesposobna za sex! Amino kiseline nisu ni steroidi ni (cisti) proteini, vec dodatak hrani, tj. u njima se nalazi iste, samo im ime kaze, a to je potrebno misicu da bi se razvijao! Ja sam poslije treninga uzimao dva bijelanceta, litru mlijeka i kilogram banana! Naravno, jeo sam dosta mesa ( ali ne svinjetinu, masna je), voce, povrce, ribu! Imao sam nekad 97 kg, tijelo bez sala, izdefinisano i naravno masivno! Nikad nisam koristio nikakve preparate. Ljudi pamet u glavu sto se tice hemije!!!!!!!

Au bre ljudi svaki treći post mooda mooda...
Čovek je pitao za lepotu mišića a ne za mooda...

Kad izadješ na plažu gde te devojke prvo gledaju?
Ajte, nemojte da ste neozbiljni...

Dakle - pij asteroide i ne brigaj da ćeš se ikada više nezgodno užljebiti prilikom brzog sedanja na drvenu stolicu ko mi iz većine.

...dobro nije pitao direktno za muda...
...dobro aj....kada se budes seksao ima onda kada ti bude najlepse,samo da ti splasne..a ti ces biti tako nemocan i nesposoban bilo sta da promenis...
...a funkcije muda ima da ti bude kao u kliker...... :lol::lol:
...hocu reci,nije ti to zdravo,sinak...

Back