Anonimus1312
Početnik
- Poruka
- 3
Ljudi pomozite, molim vas! Kuja treba da mi se osteni krajem meseca, upitanju je Malinoa inace meni prvi pas, a njoj prvo stenjenje. preskocio sam prvo teranje kazu da je najbolje na trecem teranju da se pari, ali da moze i na drugom... 45. dan joj je od prilike, ja imam problem taj sto mi kuja nema boks nego je pustena u velikom dvoristu, s obzirom da ce biti maltene Novembar mesec bojim se da ce biti prehladno za kucice, a ja nemam de da smestim kuju da se osteni(neku supu,garazu i sl.) mogu eventualno da skujem neki boks od paleta pa da ga oblozim stiroporom(posto trenutno ne mogu dajoj priustim pravi metalni boks) al koliko ce to znaciti i zastiti kucice od zime? neki mi kazu da stavim piljevinu, neki ne jer navodno se kucicima zavuce u kozu i onda se rascesu.. dal da stavim slamu i koju da li jecmenu ili zitnu?
LJUDI SVAKI SAVET JE DOBRO DOSAO!!
inace moja kuja i ovaj muzijak sa kojim sam upario vaze za jedne od lepsih malinoi u mom selu i 3 puta sam ponovio parenje i smatram da ce kucici biti prelepi.. ali mi truba zbog te hladnoce, pa ocu da ih zastitim sto je bolje moguce
LJUDI SVAKI SAVET JE DOBRO DOSAO!!
inace moja kuja i ovaj muzijak sa kojim sam upario vaze za jedne od lepsih malinoi u mom selu i 3 puta sam ponovio parenje i smatram da ce kucici biti prelepi.. ali mi truba zbog te hladnoce, pa ocu da ih zastitim sto je bolje moguce