Stefanović:Ukoliko SNS bude deo vlasti, biće smena

Смањити плате посланицима и министрима за 50 одсто! Укинути им дневнице.
Повећати порезе само за тајкуне и бизнисмене који су се обогатили за време Тадићија. Склонити са буџета разне организације које ништа не раде а само гутају новац.

Ето уштеде. Само ово треба да се одради, за почетак.

Stefanović je rekao da je "skandalozno da se smanjuju penzije kada više od 500.000 penzionera ima primanja manja od 12.000 dinara". "Zbog svih državnih obaveza moramo nastaviti i razgovore sa MMF", dodao je on.

eto i sns sa ememef :whistling:....:D

sns-mmf

Verovatno predsednik vlade ili neki ministra čim je toliko bitan da ga gubitnici spominju.

Смањити плате посланицима и министрима за 50 одсто! Укинути им дневнице.
Повећати порезе само за тајкуне и бизнисмене који су се обогатили за време Тадићија. Склонити са буџета разне организације које ништа не раде а само гутају новац.

Ето уштеде. Само ово треба да се одради, за почетак.

I otpusti pola miliona demokratskih partijskih radnika zaposlenih od 05.10.2000.g. na izmišljena budžetska mesta u državnoj, opštinskoj i javnoj administraciji.

Mislim da bi ovo bilo sasvim dovoljno da se ceo državni budžet automatski konsoliduje i jednom stavi tačka na "saradnju" sa MMF-om.

a ko je ovaj stefanovic???????????????

sta si popihdeo :mrgreen:

evo ti ga na:

53230.jpg

ovog nisam zapazio dosad,neki novi prevarant verovatno

A ja pomislio neki novi ministar a ono neka nova drumska bitanga i secikesa !

Sav taj demokratski razbojnički ološ treba u mašinu za mlevenje mesa. I to izvesti u takozvanu hrvatsku. Neka ih oni prerade i puste u kanalizaciju kad ih već toliko vole.

Mada mislim da je sve to demokratska izmišljotina pustena preko "demorkatske" okupacione štampe.

Poslednja izmena:
A ja pomislio neki novi ministar a ono neka nova drumska bitanga i secikesa !

Sav taj demokratski razbojnički ološ treba u mašinu za mlevenje mesa. I to izvesti u takozvanu hrvatsku. Neka ih oni prerade i puste u kanalizaciju kad ih već toliko vole.

Mada mislim da je sve to demokrastka izmišljotina pustena preko "demorkatske" okupacione štampe.

e a moj drugar ex radikal a sada je za sns i ja mu objasnjavam da su to ista g..a jos gora nego zuti i ne vredi budali pricati

Back