spavach
Poznat
- Poruka
- 9.465
zato sto te ne zanima za bolji izvor nego standardno trolovanje i baljezganje vec prezvakane teme..Nisam pronašao bolji informacioni izvor ali moja poenta je u tvrdnji da je Tvrtko bosanski vladar![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto te ne zanima za bolji izvor nego standardno trolovanje i baljezganje vec prezvakane teme..Nisam pronašao bolji informacioni izvor ali moja poenta je u tvrdnji da je Tvrtko bosanski vladar![]()
Tvrtko I Kotromanić je bio
Молио бих повељу, писмо, исправу, било шта у којој се потписује Твртко I Котроманић и да је босански краљ (или бан).Nisam pronašao bolji informacioni izvor ali moja poenta je u tvrdnji da je Tvrtko bosanski vladar
S. Makedonija je takođe bila srbska samo treba otići u Skopje i nekako ubediti te ljude da žive lažnu istoriju. Naravno IRONIJA.Да, али Босна је била српска

To su par likova članova autošovinista koji se vrte na forumu i trolaju, bolest.zato sto te ne zanima za bolji izvor nego standardno trolovanje i baljezganje vec prezvakane teme..
U svakom slučaju može da zaobiđeš temu ako te ne interesuje, zar nezato sto te ne zanima za bolji izvor nego standardno trolovanje i baljezganje vec prezvakane teme..
Skini se sa skanka pa pronadji, imaš ovde na ptf Istorija sasvim dovoljno.Nisam pronašao bolji informacioni izvor ali moja poenta je u tvrdnji da je Tvrtko bosanski vladar![]()
S. Makedonija je takođe bila srbska samo treba otići u Skopje i nekako ubediti te ljude da žive lažnu istoriju. Naravno IRONIJA.![]()
imas youtube, da ti bacim pa gledaj....da vidis koliko to nema veze sa narodima, iako su sve bili carevi , kralj je ako ga krunise papa ili carigrad...Zanima me, no tehničke mogućnosti mi ne daju mnogo mogućnosti. Tipkam na nekom tabletu marke Alcatel ima mu 10 godina, mislim da nema ni 1 GB ram-a
Užasno sporo radi
U svakom slučaju može da zaobiđeš temu ako te ne interesuje, zar ne
Само их немају у титули.a kontromanici su takodje poznati bosnjaci..

Питај ти историчара било ког ево да ти се нађе.imaju i u tituli..pitaj bbc..![]()

tako jeste. Tvrdnja je lični stav, istorija je gledište pisanih dokumenata, činjenice su istina koja nikad ne biva potpuno utvrđena.imas youtube, da ti bacim pa gledaj....da vidis koliko to nema veze sa narodima, iako su sve bili carevi , kralj je ako ga krunise papa ili carigrad...
Dobro ljudi , Tvrtko je ocigledno trazio sebi vezu izmedju nemanjica i sebe, Srpska linija i stvarno postoji izuzetno postvanje te carske linije, to se vidi i medju samim srpskim velikasima koji imaju moc , osvajaju moc ali ne diraju nemanjice dokle god mogu...ili im se ne zameraju negiranjem , ali ignorisu srazmerno mocima...
I stvarno od 1300 tj od pocetka pada Vizantije, pa do kraja Srbije 1359, ili 1360 padom smedereva, sve je to ustvari prevlast Srbije, tj Srpske vlastele, gde god da je bilo , cak i po Grckoj...ili Srbu...
Bosna je samo banovina, kao sto je banovina i moravska, ili timocka...ima na jednom mestu i sastav stanovnistva, i uopste nije probosanski, niti je prohrvatski...a necemo da mesamo mlecane i Hrvate, no no ...to nisu gace od iste babe...
Tako da nema tu ni ideje ni sustine da je nesto odvojeno i posebno od Srbije...samo sto Srbija nije sadasnja Srbija...nego ceo taj Balkanski prostor...do Grcke dole...
Bosna dobija svoj identitet muslimanske tek kasnije kad su Turci asimilovali Srbiju toliko vekova...i tek onda nastaje prostor Bosne...do tada se ne moze racunati da postoji nesto sto je identitet bosne ili nacionalni habitat...teritorija..
Tek vladavinom Turaka, Turci formiraju pasaluk i tako daju podjarmljeni identitet Bosni, kroz pasaluk , sto nije cudno , desava se to , da dobijes identitet kroz osvojenost...narocito jer se razvijala i religijska transformacija...
Delimicno je i srbiji promenjen identitet, tj ona postaje znacajnije vezana za drinu i savu i dunav kao granice...samo zbog Tursko ugarskog prepucavanja na tim granicama...
Kao razbijena drzava, nema vise osvajanja, ali su sve vise umesane zapadne sile, i one pocinju da kroje sudbine i identitete, jer su zavrsile svoje sukobe oko svojih granica, i samim tim ostaje vise snage za uticaj na balkan...
Постави клип ако нађеш.Da omasio sam godinu , u brzini , trazeci video koji to mirno opisuje, pa sam preskocio 100.....