koliko ste se puta zarekli..ali ja znam vashu slabu tachku..bacim jedan post i vi ko muhe na vruco *****..to tako biva ko pozna u dushu jedan narod i njegovu narav i kulturu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vispak:koliko ste se puta zarekli..ali ja znam vashu slabu tachku..bacim jedan post i vi ko muhe na vruco *****..to tako biva ko pozna u dushu jedan narod i njegovu narav i kulturu.
Ebote diretore jesi svestan dato isto mesou sebe unosish,to isto s kojim pokushavash da ismejesh vispakadiretore:slika dolje: muslija u trenucima odmora
FrankSWildYearS:Ebote diretore jesi svestan dato isto mesou sebe unosish,to isto s kojim pokushavash da ismejesh vispaka
vispak:koliko ste se puta zarekli..ali ja znam vashu slabu tachku..bacim jedan post i vi ko muhe na vruco *****..
Виспак, виспак гиц гицdiretore:slika dolje: muslija u trenucima odmora
......Jary:Sa toliko zlobe usebi ti mrzis i samog sebe .Imao si nsrecno detinjstvo niko te nije voleo i zadovoljenje svoje bolesne duse napasas pokusajima nanosenja bola drugima.Da jesmo *****... mozda je ipak trebalo da ti kazemo da si ti uzet za psihijatrijsko posmatranje putem interneta .Nova studija je u pitanju i uz dvojnu licnost pronasli smo jos dosta toga ali zbog stanja i kojem se nalazis nesmemo direktno da ti kazemo ...
РАУС БРЕJary:......
Prijateljski savet - poradi malo na gramatici kad imas slobodnog vremena;-)vispak:koliko ste se puta zarekli..ali ja znam vashu slabu tachku..bacim jedan post i vi ko muhe na vruco *****..to tako biva ko pozna u dushu jedan narod i njegovu narav i kulturu.
diretore:slika dolje: muslija u trenucima odmora
Pa da one su bile inspiracija Orvelu za "zivotinjsku farmu"kao inteligentna bica! Mozda i reaguje drustvo za zastitu licnih prava zivotinja!Peruzzi:ne vredjajte bre svinje...sramota