... i sta mislite o tome? Da li je bicikl prevozno sredstvo buducnosti? I sta na sve to vi kazete? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dolcezza:... i sta mislite o tome? Da li je bicikl prevozno sredstvo buducnosti? I sta na sve to vi kazete?![]()
ops: ]...Mrzim peshake koji se shetaju po ionako uzanim biciklistichkim stazama umesto da lepo idu trotoarom.Neprekidno vozim bicikl, pa mi zaista smetaju takvi ljudi koji kao da su "s planine sishli"Dolcezza:Elem biciklisticke staze se obnjavljaju od bolnice prema grasu, i to je skoro u potpunosti zavrseno! Medjutim, bahati pesaci se i dalje baskare po istim te mi jadni rekreativni biciklisto moramo da se ubijemo od zvonjave zvoncima i ostalo....
Draga nasa ekofrendliEcologygirl:Mrzim peshake koji se shetaju po ionako uzanim biciklistichkim stazama umesto da lepo idu trotoarom.Neprekidno vozim bicikl, pa mi zaista smetaju takvi ljudi koji kao da su "s planine sishli"Dolcezza:Elem biciklisticke staze se obnjavljaju od bolnice prema grasu, i to je skoro u potpunosti zavrseno! Medjutim, bahati pesaci se i dalje baskare po istim te mi jadni rekreativni biciklisto moramo da se ubijemo od zvonjave zvoncima i ostalo....
Eeeeee Mihailo, ni bicoshi vise nisu k'o sto su nekad bili!!! U svakom slucaju to je opstepostojeci problem sa tolerancijom!!! Ja se za svaki slucaj drzim staze,sem kada je nema!!!! Na mene ne moras da pazis!!!Arhangel NS:Primetio!!!
Lepo i korisno...
Al' dzabe, brate dok imas biciklista koji voze PO BULEVARIMA(!?). Licno, umalo ne ubih neku lujku na Futoskom putu kod skretanja za Naselje. Ubih se od sviranja,gospodjica se rasirila po desnoj traci i NE 'EBE 3%. A, pored nje sveze asfaltirana bic.staza!
Mislim, stvaaaaarnoooo.....![]()
Dolcezza:Vidis, nikad se niasm vozala na motoru.... ali nikad nije kasno...Ali bajs je i dalje broj jedan na mojoj listi, ako nista drugo ne zagadjuje vazduh 8) a i dobar je za batake (ko razume....) :wink:

[/quote]
ops: Ipak u medjuvremenu, nemoj se , plizzzzzz, vozati po biciklistickim stazama, jerbo bi mogao da "pokupish" parove i parove lepih bataka umesto da se vozas sa njima! Pozzzz