cviko_djokin
Obećava
- Poruka
- 52
U Evropi studentima se studiranje priznaje kao staz. Zar mi u Rs i Srbiji ne bismo trebali traziti da nam se studiranje prizna kao staz. Ima li voljnih da prikupljamo peticiju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Evropi studentima se studiranje priznaje kao staz. Zar mi u Rs i Srbiji ne bismo trebali traziti da nam se studiranje prizna kao staz. Ima li voljnih da prikupljamo peticiju.
U Nemackoj - mozes da povezes staz iz Srbije, gde ti se racunaju u staz godine skolovanje posle 16-e.Prosvetli me, gde se to u Evropi studiranje priznaje kao staz?
Nope, mozes da povezes staz, ali iz Srbije ti se racuna samo staz koji je upisan u fond PIO.U Nemackoj - mozes da povezes staz iz Srbije, gde ti se racunaju u staz godine skolovanje posle 16-e.
Onda nisi dobro povezao, jer si mogao da povezes sve posle 16-e godine.Nope, mozes da povezes staz, ali iz Srbije ti se racuna samo staz koji je upisan u fond PIO.
Znam, povezao sam vec.
Nope, nisam mogao i niko nije mogao. Ne funkcionise to tako osim u kafanskim (lovackim) pricamaOnda nisi dobro povezao, jer si mogao da povezes sve posle 16-e godine.
Vidim da Dino Klepo reklamira to vec godinu dana, niko jos nije opovrgao, ali nisam se raspitivala. Sad me mrzi da trazim, iskr, tj ne znam gde bih pocela sa potragom.Nope, nisam mogao i niko nije mogao. Ne funkcionise to tako osim u kafanskim (lovackim) pricama
Vidim da Dino Klepo reklamira to vec godinu dana, niko jos nije opovrgao, ali nisam se raspitivala. Sad me mrzi da trazim, iskr, tj ne znam gde bih pocela sa potragom.
Moze li se povezati staz iz Republike Srpske. Koliko mi treba u Njemackoj staza?U Nemackoj - mozes da povezes staz iz Srbije, gde ti se racunaju u staz godine skolovanje posle 16-e.
Moze li se povezati staz iz Republike Srpske, odnosno skolovanje Koliko mi treba u Njemackoj staza?Moze li se povezati staz iz Republike Srpske. Koliko mi treba u Njemackoj staza?
Nema ovo veze sa zivotom.On stalno to reklamira
Pogledajte prilog 1590923
Gde je pečat?a sta je ovo na slici
Pogledajte prilog 1590924
Znaci prevara 100%? Klepo mi ne deluje kao lik koji bi na tako sitno rizikovao ogroman followingJa ti mogu falsifikujem 10 put bolje od ovog
Znaci prevara 100%? Klepo mi ne deluje kao lik koji bi na tako sitno rizikovao ogroman following
a sta kazes na ovoKazem, mozda moze na neku foru da namakne malo na konto prestavljanja nekog obrazovanja kao ausbildunga, ali to mi deluje "APP" fora.
Ja se sa tim ne bih zaiebavao.
gde pise da mora da se radi? "Das bedeutet, dass auch Studienzeiten für Ihre spätere Rente zählen, obwohl Sie keine Beiträge einzahlen."Pa tu pise ako je radio za vreme studija, a ne da se studije racunaju u staz.
Opet, ako hoces iz Srbije da spojis, i da dokazes nesto takvo, trazice ti potvrdu da si u Srbiji uplacivala staz, koju mozes dobiti iz fonda PIO.
gde pise da mora da se radi? "Das bedeutet, dass auch Studienzeiten für Ihre spätere Rente zählen, obwohl Sie keine Beiträge einzahlen."