Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:stavovi su ..... aaaa-aaaaa .....aaaa
stvarno, sta su stavovi?
ja nikad ne bih promenio stavove koji cine moju osnovu, podlogu, moju lichnost. sve ostale modifikujem kroz vreme, prilagodjavam se i trudim da usavrsim
Ena187:Naravno, JA NIKAD NE MENJAM SVOJE STAVOVE. Čvrstvo stojim iza njih... Čak veoma čvrsto, ni za jedan cent (ne daj Bože EURO), ne popuštam...
Tuzni_patak:Ena187:Naravno, JA NIKAD NE MENJAM SVOJE STAVOVE. Čvrstvo stojim iza njih... Čak veoma čvrsto, ni za jedan cent (ne daj Bože EURO), ne popuštam...
A kada si ucvrstila te stavove?
Onog trenutka kad si ih ucvrstila ,
do sada nisi nista naucila ,otkrila, primetila, sazrela...
Ekvivalentno: Kad vidis divno cvece koje mirishe pored vodopada ti okuj noge sa teskim metalnim tegom,
da te nikad niko ne pomeri odatle.
Lepota ti je vecno pred ocima...
A opet neki ce te nazvati kukavicom jer si odustala od daljeg traganja
-neki staricom , a tegovi su ti bili samo izgovor
-neki lakomislenom jer si se uhvatila za prvo sto ti je za oko zapalo
-neki naivnom jer si pomislila da ne postoji lepse
-neki ce te nazvati jednostranom jer si posvetila zivot jednoj stvari koja mozda nije ono sto te najvishe ocarava u zivotu , vec je samo u tom trenutku.
-neki ce reci da si bolesno tvrdoglava jer kada si shvatila da bi mozda bilo dobro skinuti tegove i krenuti dalje , nisi htela jer ce drugi posmisliti da si odustala , da si slaba , da si glupa jer nisi znala sta hoces i toliko ti je vremena trebalo da progledas.
-neki ce reci da si nasla svoj mir, i ti ces biti sretna
-neki ce se samo osmehnuti , jer znaju da mir kad nadjes jedanput mozes uvek da ga nosis u sebi
(jer ga nosis u secanju i mozes da mu se vratis)
i da tek preispitivanjem ostalog nepoznatog sreca sa spoznatim mirom biva sve veca , jer i vrednost blaga raste kad je "veci od najvecih".
apotekarka:Poslednjih desetak godina moj najjače utvrđeni stav je da su posesivnost i ljubomora smor.Kada sam imala 15-16 godina bila sam i ljubomorna i posesivna.
Dakle, dosta toga se može promeniti prirodnim evolutivnim putem ako su uslovi odgovarajući.
A recimo odbojnost prema patrijarhalnom sistemu se nije smanjila s godinama , dapače![]()
MUDRICA:Sta su stavovi?
Posedujete li stavove koje ne biste bili spremni da promenite ni pod kojim uslovima?
U slucaju da ih posedujete, o kojim stavovima je rec?
analiticar:Stajiću, misli se o uopštenom pojmu stava...
anakin:hm...prvo sto mi pada na pamet je da je moj stav da ne menjam stav u odnosu na okruzenje![]()
Ih, koji su, trebalo bi mi sat vremena da ih pobrojim :shock: . Neki od njih, ne svi, se menjaju sa vremenom, hteli mi to ili ne. Naročito dok smo mladi!Keeper:stavovi su ..... aaaa-aaaaa .....aaaa
stvarno, sta su stavovi?
ja nikad ne bih promenio stavove koji cine moju osnovu, podlogu, moju lichnost. sve ostale modifikujem kroz vreme, prilagodjavam se i trudim da usavrsim
Warriors-e ili samuraju,da li je tvoj osnovni kodeks:BUSHIDO?Ako je tako,ja ti skidam kapu i odajem postovanje.Za vernike koji mi budu zamerili sto cestitam i pozdravljam KODEKS SAMURAJA Odgovoricu drugi put!Samuraj:Svoje osnovne stavove nikada ne menjam.
Ostalo korigujem u zavisnosti od osobe do osobe.
evo ja ti prvi put ne zameramHektor:Warriors-e ili samuraju,da li je tvoj osnovni kodeks:BUSHIDO?Ako je tako,ja ti skidam kapu i odajem postovanje.Za vernike koji mi budu zamerili sto cestitam i pozdravljam KODEKS SAMURAJA Odgovoricu drugi put!Samuraj:Svoje osnovne stavove nikada ne menjam.
Ostalo korigujem u zavisnosti od osobe do osobe.