Staviti novčić ispod jastuka -lepiće se za vas pare

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
373.676
Veruje se da određeni predmeti, kada se stave ispod jastuka, mogu privući bogatstvo i pozitivnu energiju u život.
Ako ste u potrazi za finansijskom stabilnošću, ovaj jednostavan ritual mogao bi vam promeniti tok sreće.

Jedan od najpoznatijih načina jeste stavljanje određenih predmeta ispod jastuka, što navodno donosi novčani dobitak i otvara vrata ka prosperitetu.
Ova praksa vuče korene iz tradicionalnih kultura, gde se verovalo da energija predmeta utiče na tokove sreće.
Vi birate šta ćete staviti ispod jastuka

Najčešće korišćeni predmeti za ovaj ritual su list lovora, cimet u štapiću ili nekoliko novčića.
Lovor simbolizuje uspeh i prosperitet, dok cimet privlači obilje i donosi stabilnost u finansijskim pitanjima.
Novčići, sa druge strane, direktno predstavljaju novac i koriste se kao simbol bogatstva.

Ključ je u pozitivnoj energiji i veri da ovaj ritual deluje. Iako nema naučnih dokaza koji potvrđuju efikasnost ove metode, mnogi ljudi tvrde da im pomaže da se osećaju motivisano i otvoreno za nove prilike.U svakom slučaju, štetiti ne može, a može doneti promenu perspektive i možda baš taj dodatni podsticaj koji vam je potreban za ostvarenje vaših snova.

woman-money-under-her-pillow-15442389.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Sad ću da zvučim kao neko matoro gunđalo (a niti sam jedno niti sam drugo), ali ajd' sad.

Nije dobro sročen naziv, treba da piše "Uradite OVO sa jednim novčićem". Tako se danas pišu kvalitetni naslovi. :rtfm:

Iako nema naučnih dokaza koji potvrđuju efikasnost ove metode
A ja mislio da je naučno potkrepljeno. :roll:

Moracu nocas da stavim novcic ispod jastuka..ocekujem da se probudim izlepljena evricima :)
south-park.gif

A ako stavimo Vučićevu sliku ispod jastuka? :D
Probudiš se, a on pored tebe u krevetu, šta drugo?

@Nina @tab503
https://www.krstarica.com/horoskop/...-sedmicu-na-lotou-da-li-ste-medju-srecnicima/
a i još neki mediji su potvrdili astrološku dojavu, tek što je konstanta u svakoj kombinaciji učestvuje Strelac ovabezno :hvala:

Koliko ću kombinacija uplaćivati zavisi kako mi se javi
Bilo jedna dve ili tri ostalo je preterivanje

Nisam znao da Lutrija Srbije nudi onlajn popunjavanje tiketa
Ili ljubitelji online plaćanja misle da je papir sigurnije (zbog bojazni da ne "padne sistem")?

@Nina @tab503
https://www.krstarica.com/horoskop/...-sedmicu-na-lotou-da-li-ste-medju-srecnicima/
a i još neki mediji su potvrdili astrološku dojavu, tek što je konstanta u svakoj kombinaciji učestvuje Strelac ovabezno :hvala:

Koliko ću kombinacija uplaćivati zavisi kako mi se javi
Bilo jedna dve ili tri ostalo je preterivanje

Nisam znao da Lutrija Srbije nudi onlajn popunjavanje tiketa
Ili ljubitelji online plaćanja misle da je papir sigurnije (zbog bojazni da ne "padne sistem")?
Nema mog znaka tako da ne čitam :lol:

Nema mog znaka tako da ne čitam :lol:
Strelac se retko gde pojavljuje a tamo gde se pa pojavimo e to bi i ostali odjednom hteli
e pa ne može!

svakom svoje

ko odličan lider ko talentovan umetnik ko genijalan za posao šta beše ono još e da ova tri znaka super roditelji a ova tri za druženje ona tri samo ogovaraju dok ostala tri teška zlopamtila...

e a onda kad svi oni pročitaju da je za putovanja i pare s neba Strelac ko stvoren i predvidjen e tad jao jao nije fer
ma kako da ne sve vama treba
cvrc

ako ne igraš nećeš dobiti

e ali posle lekcije sa kladžom pre nekoliko godina sad sasvim druga taktika
odigrao tri kominacije za sledeća 4 izvlačenja - i ni dinar više

zašto tri?
onako
nije mi se javila kombinacija kao bilo nagoveštaja jutros da hoće ali ništa
počela neka zbrka jedan broj izgurava drugi i ja digo ruke
pa ja reko ajmo na taliju
ne mora sedmica uopšte
nek svako kolo od svake kombinacije bude jedna šestica meni dosta skroman ja skroz na skroz
ma može i petica za fajdicu, tri komada minimum naravno

sve uplatio online, sačuvao potvrde šta sam odigrao i ne zanima me ni TV prenos da gledam
mislim, šta opet im se zaglavi kuglica ili izadje tek posle a pročitali maločas ili grafičlar nešto nacrtao bez veze...
da se nerviram?
nikako

jel u petak izvlačenje?
e u utorak ću proverim stanje na nalogu lutrije
ništa plusevi ništa džokeri ako hoće i koliko hoće dobro došlo kad god došlo
Strelac Stojko otvorio vrata parama da uleću
Osećam da bi trebalo da budete veoma pažljivi prema meni
A vi kako hoćete...

Džabe sve ovo pišeš ako ne uplatiš :lol:
imao sam "senzaciju"
ok ko veruje da mi se to dešava ko ne veruje ja s tim živim pa živim...
svačega bilo još od malih nogu...

elem nije loš start za tri uplaćene kombinacije

1741394778201.jpeg

medjutim malo sam se naježio kada sam dobio izveštaj za ovaj LOTO+
tu je pravilo SVE ILI NIŠTA
Dobitna kombinacija glasila je: 2, 8, 21, 24, 28, 31, 36.
e pa problem je - što se meni mantali i 26 i 28 pa sam odustao posle "fiksiranih"
a da sam odigrao kao običnu kombinaciju sad bi to bila lepa šestica
hm...
dekocentracija ili šta li već...
a kako - ne pitaj... jako čudno...

Poslednja izmena:

Back