STAV RUSIJE JASAN, MEDVEDEV PORUČIO: Stav Rusije o poštovanju suvereniteta Srbije na Kosovu i rezolucije 1244!

Na zalost,ti si vrlo jasno svojim nebuloznim postom,pokazao da si slepac nad slepcima,kada nevidis osnovne stvari.A sto se tice Kosova,Srbija zadnjih
sto godina,davala je milijarde novaca na tu teritoriju,a za uzvrat sta je dobila,i sta uopste Kosovo moze ikome da da.To je pustos ,jad i beda koju treba
vecito izdrzavati.
sipac, ne brani srbe od vas, znamo se mi sami odbraniti

eh da su samo to slagali. i da ne lazu i dalje.
ali kako objasniti bilo sta biracu koji je na rts 1 video kako vucic otvara 150 metara nekog puta, a posle toga stanijine sise na hepiju? ne mozes mu objasniti nista, jer njega boli djoka i za kosmet, i za administrativni prelaz, i za vesiceve kocke i ostalo. njemu su sise vazne.
I mene dobre i jake sise 4+ omagijaju. Ispod tog broja diskriminiram dame.

Da se jednom i sa tobom slozim.
Osim za to Srbijanski,to ne postoji,postoji Srpski.
Наравно да постоји Србијанство.
Србијанство је стварање нације од народа који је поникао у Србији, а чиме се жели избећи политички утицај и економска премоћ Босанаца, Личана, Славонаца, Косовара и Црногораца над Србијанцима у њиховој држави - Србији.

Pazi,Medvedev govori kako navodno daje punu podrsku Srbiji o suverenitetu na KiM.
A preCednik Srbije potpisao Briselski sporazum kojim je ponistio suverenitet Srbije na KiM,i prakticno ih priznao kao nezavisnu drzavu.
Ko je bre ovde lud?
Da,mi smo ludi sto trpimo...

Ко је овде луд, не буди му друг .. :aha2:

Значи и за ту њихову опседнутост Вучућићем крив је Вучић. Па ти људи су буквално упали у ковит и требало би да затраже помоћ.

Iastina, jer ni na koji nacin Vucic ne moze da bude za sve kriv.

I sto je nekom mokraca bela a ne zuta.
haahha pici pa ti se nista promenila nisi.
koji vi srbi lutko? ko tebe sta pita? jel si i ti bila na onoj jahti pa pregovarala?

Mici se od mene.

Ti pregovaras ovde i sa najgorim Siptarima samo da bi bila protiv (srpske) vlasti, neselektivno, kao da je to neka moda. NIje to zdravo al' kod tebe nikad nista nije bilo zdravo, plasis gospodu u svakom slucaju.

Mici se od mene.

Ti pregovaras ovde i sa najgorim Siptarima samo da bi bila protiv (srpske) vlasti, neselektivno, kao da je to neka moda. NIje to zdravo al' kod tebe nikad nista nije bilo zdravo, plasis gospodu u svakom slucaju.

nemoj tako pici, pa ti znas da tebe volem iako voles nasu "vlast" :lol:

Лепо је видети како странац Димитрије вербално шамара издајничку багру.
Није он странац.
Или је то много мање него било која жутара одавде.

Kao sto je i student generacije a sada atuelni Predsednik AV izjavio, rez.1244 se ne odnosi na Srbiju vec na SRJ koja vec odavno ne postoji. Ovaj Rus je izgubljen u vremenu i prostoru...
Aktuelni Predsednik je potpuno u pravu,Rezolucija 1244 vise nije na snazi,to se odnosilo na SRJ koja je bogu hvala sahranjena.

Back