Statistika

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
govori da su inicijatori raskida:

Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)

ako pretpostavimo da je uzorak bio pravilno izabran (a i moja okolina se recimo poklapa sa ovim rezultatima) kako objasnjavate ovakvu razliku?
ili prosto tvrdite da to nije tacno.

tačno je 100 %
mi više trpimo iako vi više kukate i dramom čite vašu trpnju ogromnom...
muškima može zasmetati praktično samo jedno , da nas prevarite
dok vama ženskaćima gomila drugih stvari može biti razlog za razlaz prevara,alkohol,fudbal,kladionica,pecanje,lov ribolov, malo zaradjujemo itd itd...

Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)

ako pretpostavimo da je uzorak bio pravilno izabran (a i moja okolina se recimo poklapa sa ovim rezultatima) kako objasnjavate ovakvu razliku?
Meni nije jasno šta znači ovaj sporazumni raskid?
Nešto mi se čini da to ne postoji. :lol:
Generalno, mislim da su muškarci veće kukavice što se raskida tiče, da će retko raskinuti vezu osim u ekstremnim situacijama, pre će učiniti sve da nateraju ženu da ona preduzme taj korak. :-)

Meni nije jasno šta znači ovaj sporazumni raskid?
Nešto mi se čini da to ne postoji. :lol:
Generalno, mislim da su muškarci veće kukavice što se raskida tiče, da će retko raskinuti vezu osim u ekstremnim situacijama, pre će učiniti sve da nateraju ženu da ona preduzme taj korak. :-)
Pre bi rekao da je to zato što muškarci se ponašaju kao veverice. Volimo mi lešnike... ali uvek ih imamo par i u skladištu... za svaki slučaj...

Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)

Мушкарцима је лакше да доведу жене у ситацију да оне раскину него да то сами учине...
Онда се не осећају кривим...

Back