Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 930
Ma iseko ne iseko 52 mi ali uvek labaratorij i gornji je.Vec 30 god problizno isti.To je mozda za statine ali probao sam ih stomak me uzasno nadimao od njih.Pritisak normalan .iseci lične podatke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma iseko ne iseko 52 mi ali uvek labaratorij i gornji je.Vec 30 god problizno isti.To je mozda za statine ali probao sam ih stomak me uzasno nadimao od njih.Pritisak normalan .iseci lične podatke
Zaboravio si stres kao jednog od uzročnika povišenog holesterola.Evo nije me blam 52 godine i to je to.
3 puta sedmicno trening nisam debeo krecem se ali na gornjoj granici je.Mesovito jedem,slatko izbaceno i sve gazirano itd.Ali djabe kad god hemiju uradim bude tako.
Puno se krecem,sportski sam tip sport uvek ali eto ne mogu ih skinut ispod referencne vrednosti i da sam na dijeti npr .Ko zna od cega to nastane.Jetra spora ili ko zna .Статини су штетни.
Боља исхрана и физичка активност су основа за нормалан живот са холестеролом.
Колико сам прочитао, доста људи је пробало месождер дијету и вратио им се холестерол на "нормалне" вредности.
To je vrlo malo povećanje, LDL je povećan , HDL solidan.ovo mi od lani moram naci od ove godine
Ne vidim koliki je LDL?Evo nije me blam 52 godine i to je to.
3 puta sedmicno trening nisam debeo krecem se ali na gornjoj granici je.Mesovito jedem,slatko izbaceno i sve gazirano itd.Ali djabe kad god hemiju uradim bude tako.

Nisam,vec zaboravio rec.Pre 40 sam imao vise stresa i verovatno se tada i natalozilo.Sad sam ok skoro bez stresa .Svi lekari uvale te statine a mene grcevi hvataju od njih.Zaboravio si stres kao jednog od uzročnika povišenog holesterola.
Ne valja ni on!Hvala na pomoci i konsultaciji.To je vrlo malo povećanje, LDL je povećan , HDL solidan.
Ne vidim koliki je LDL?![]()
Nije strašno.Ne valja ni on!Hvala na pomoci i konsultaciji.
4.35 je.
Осим ако није генетски. Ако је породично, онда ће то теже ићи.Puno se krecem,sportski sam tip sport uvek ali eto ne mogu ih skinut ispod referencne vrednosti i da sam na dijeti npr .Ko zna od cega to nastane.Jetra spora ili ko zna .
Moram biti posten celi zivot sam otvoren.Trudim se jesti raznoliko riba,pa belo izbegavam sve masno ali dorucak me ubi uvek se ajvar rokne i neke suve kobasice.Rucak raznolik,veceru lagano i izbegavam cak.Nije strašno.
Jesi li pokušao da menjaš način ishrane?
Ја не бих, јер кад једном кренеш онда мораш до краја живота, колико је мени познато. Мада ти неће бити добро за јетру.Moram biti posten celi zivot sam otvoren.Trudim se jesti raznoliko riba,pa belo izbegavam sve masno ali dorucak me ubi uvek se ajvar rokne i neke suve kobasice.Rucak raznolik,veceru lagano i izbegavam cak.
Moram li roxeru rokat?
Izmeni doručak , izbaci kobasice i sve suhomesnato ! , ne koristi majonez.Moram biti posten celi zivot sam otvoren.Trudim se jesti raznoliko riba,pa belo izbegavam sve masno ali dorucak me ubi uvek se ajvar rokne i neke suve kobasice.Rucak raznolik,veceru lagano i izbegavam cak.
Moram li roxeru rokat?
Majonez u zivotu nisam jeo.Pize izbegavam ali ponekad(1 mesecno se ode i na cuveni sis na novi Bg)nije da nije.Da da taj porok te kobasice rezalice moram izbaciti to me kostaIzmeni doručak , izbaci kobasice i sve suhomesnato ! , ne koristi majonez.
Izbaci to suhomesnato na 3 meseca , mada možeš uraditi presek na 1,5 mesec i videćeš ima li efekta, a ja mislim da hoće.Majonez u zivotu nisam jeo.Pize izbegavam ali ponekad(1 mesecno se ode i na cuveni sis na novi Bg)nije da nije.Da da taj porok te kobasice rezalice moram izbaciti to me kosta
Neko se ne sekira ni na gore rezultate ali ja sam oprezan.
Znaci bez roxere hranu malo pripazit?
Neznam kako je bilo sa pokojnim roditeljima.Nemam uvid u te biohemije.Nisu umrli od srcanih.Осим ако није генетски. Ако је породично, онда ће то теже ићи.
Bio jednom kod kardiologa Dragisa Misovic zenski kardiolog odma 20 mg.Uz srca mi je ok,holter ok,test opterecenja ok da ne slikam bezveze.Izbaci to suhomesnato na 3 meseca , mada možeš uraditi presek na 1,5 mesec i videćeš ima li efekta, a ja mislim da hoće.
Ko ti je preporučio Roxeru?
Podržala sam dijetu - izmenu doručka.Bio jednom kod kardiologa Dragisa Misovic zenski kardiolog odma 20 mg.Uz srca mi je ok,holter ok,test opterecenja ok da ne slikam bezveze.
U dobroj sam formi za godine ali mi se ne piju statini pa se sa vama borim hahaha da me neko podrzi.
Hvala lepa gospodjo.Puno mi znaci .Podržala sam dijetu - izmenu doručka.![]()
da, baš će jaja i puter da mu obore vrednostiЈа не бих, јер кад једном кренеш онда мораш до краја живота, колико је мени познато. Мада ти неће бити добро за јетру.
Ако у породици немаш срчке и мождане ударе, ја се не би толико цимао око тога. Пробај дијету само са месом, путером, јајима, настави да вежбаш, па ако буде лошије после 6 месеци батали. Онда пази Доручак шта једеш, више супе, салате, бело месо, и то је то.

E sad cu ja sve to i tako pa cemo videti ima li pomaka.Da se bar hranom izvucem.kukuruzno brašno , semenke lana...itd.
Иди па прочитај брдо сведочанстава око тога. Имаш хиљаде људи који су се сами изненадили резултатима. Мој ортак који има 40 и кусур година је имао страшно лош холестерол. 6 месеци пробао месождер дијету, и валуте су му као у клинца.da, baš će jaja i puter da mu obore vrednosti![]()
Ајд семенке лана и некако, али кукурузно брашно? Бог те мазо. Карбохидрати и шећери ће му бити од користи...kukuruzno brašno , semenke lana...itd.
Puter i jaja su zdravi , ali puni holesterola.Иди па прочитај брдо сведочанстава око тога. Имаш хиљаде људи који су се сами изненадили резултатима. Мој ортак који има 40 и кусур година је имао страшно лош холестерол. 6 месеци пробао месождер дијету, и валуте су му као у клинца.
Можда је теби смешно али се запитај одакле долазе медицинске директиве? Да запада. Тамо су им сервирали које какве супстанце да уносе у тело преко процесоване хране која нема никакву нутриционистичку вредност. Да не причамо о томе како су људима сервирали да једу маргарин који је једну хемијску везу од пластике, и који никада није био намењен за људску исхрану. Овамо нон стоп хајка против меса, млека и путера, што као због штетности, али Мекдоналдс, кокакола, шећер и све остало је океј. Да не причамо о житарицама које се гурају у први план, које већина људи има проблеме да свари. И наравно уместо меса, да се једу бубе.
Мада што се ја расправљам са неким ко је ограничен попут тебе.