Ројалиста
Poznat
- Poruka
- 9.561
Имају и они то, као и ми Срби, да се пљују међусобно.Ne. Previse ih pljuje. Mada cesto poziva na rat. Provokator.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Имају и они то, као и ми Срби, да се пљују међусобно.Ne. Previse ih pljuje. Mada cesto poziva na rat. Provokator.
Najbolje bi bilo da smisliš neki test na Hrvate.Nije. Rvat.
Njemu je u koristi zavaditi srbe iz srbije i srpske, to i cini podelama, otvara teme... Sada mu je odjednom izdajnik vucic genije...
Prikriveni ustasa, pgorcen zbog ppgrpma 1993 na obrezani.
Ali daleko od prijatelja srbima. Trenutno srbi su im jedino svetlo....
За тебе је свако кога сретнеш на улици геније.Ali Vucic genije![]()
Dobro nemoj da si neurozan.За тебе је свако кога сретнеш на улици геније.
Zasto ti kao Moderator koristiš takav prljav jezik? Kako bi bilo da počneš uljudnije da grokćeš?Има тога увек, али то је ипак дечија занимација, и потуричка.![]()
Pa kad je Ronhill još potpisao...Ode Republika Srpska u nato.![]()
Па је л' то моја кривња што је ружан и сам назив за босанске конвертите.Zasto ti kao Moderator koristiš takav prljav jezik? Kako bi bilo da počneš uljudnije da grokćeš?
To nije ime, to je uvreda i to veoma glupa jer znaš i sam ko je došao za repovima osmanskih konja i ko ima osmanskog sjemena u svom DNK... Hint: nisu BošnjeПа је л' то моја кривња што је ружан и сам назив за босанске конвертите.![]()
Аха, нисам био пажљив, извини.Dobro nemoj da si neurozan.
To je Vader napisao...vidim ima još SNS pristaša na tu temu haha.
To nije ime, to je uvreda i to veoma glupa jer znaš i sam ko je došao za repovima osmanskih konja i ko ima osmanskog sjemena u svom DNK... Hint: nisu Bošnje
Дођеш у наш куплерај и кажеш да те је срамота. Па срами се.Prosto me sramota kako Ronhill i AleVu vode svoje ejalete...
Najniža penzija u RS-u duplo manja skoro nego u FBiH...
Ево шта каже Вук Стефановић Караџић, наш највећи језикословац, на тему одреднице потурица и њених изеденица.Zasto ti kao Moderator koristiš takav prljav jezik? Kako bi bilo da počneš uljudnije da grokćeš?