Startovanje i vrbovanje...

Kako reagujete kada vas neko pokusa vrbovati u sektu?

• Saslusam ga sta mi ima reci i odbijem

• Odma ga odbijem

• Ulazim sa njim u dugacku teolosku raspravu

• Saslusam sta mi ima reci i uclanim se iz radoznalosti

• Izvredjam ga i oteram u PM

• Nanesem mu teske telesne povrede

• Ignorisem ga

• Pocnem da bezim

• Prekrstim se sa 3 prsta i reknem "Bezi sotono"

• Nesto trece ( opisi )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hmm...nijedan me nije startovao do sada.
Nemam pojma kako bih se poneo... ali ne verujem da bih bio nasilan. Osim, naravno, ako mi se ne unose u lice ponavljajuci: 'Goreces ako se ne uchlanish!'
Onda bih mu kickovao ass
Hmm...ali kolko chujem danas shalju mlade devojke izazovno obuchene, a ipak dzehovljanski smerno, kako bi napaljivali dethitzu bez bogova...
glupache.

Jos me niko nije vrbovao, sem u osmom razredu kosarkaski klub. Ne mogu da zamislim kako bih odreagovao ali svakako da mi ne bi bilo svejedno da mi neko na sred ulice pridje i da trazi da udjem u sektu. Diskretno bih ga/je odbio a ako bi bas bili navalentni onda bi verovatno dobili po usima...

Jednom su me spopale neke žene iz Jehovinih svjedoka sa onim svojim "Isus će doći, Isus će doći!" Krenuo sam malo da se sprdam s njima, pa sam rekao da urgiraju da požuri malo, ali onda više nisam mogao da ih otkačim. Sve su to mentalni bolesnici.

Ja Jehovine svedoke kulturno otkacujem.Prelazim kod vas
ja u Jehovine svedoke a vas dvoje u pravoslavlje.Kao matematicar
znam da je 2 vise nego jedan-Vazi-Vecinom me ostave na miru.
Prosjake ne diram ali one sto hoce da mi gledaju u dlan su mi najsladje.
Pitam koliko kosta kazu euro -dva. Ja odmah predjem u navalu:
Ma kakve su ti to pare, evo ja stanujem preko puta, lepo ti podjes
samnom okupas se i tebi cika da 100 eura. Odma dobijem slatki odgovor
" U **** ti otac al si bezobrazan " i to na onom simpaticnom
Ciganskom dijalektu .One odperjaju a ja se smejem.Mozda bi neka i pristala
ali obicno idu po dve - Jedna drugoj cuvaju postenje.

quentin:
Jednom su me spopale neke žene iz Jehovinih svjedoka sa onim svojim "Isus će doći, Isus će doći!" Krenuo sam malo da se sprdam s njima, pa sam rekao da urgiraju da požuri malo, ali onda više nisam mogao da ih otkačim. Sve su to mentalni bolesnici.

Najvise ne podnosim jehovine svedoke mislim da su oni ubedljivo najgori prosto odlepim kada ih primetim jer su jako navalentni. Najvise mrzim kada je neko navalentan da te u nesto ubedi, imao sam samo jednom priliku da ih poprilicno "izdriblam" jer su mi na vrata dosli i zvonili sa pitanjem "da li verujem u Boga" nudeci mi u startu gomilu nekih pamfleta, e onda sam odmah presao u ofanzivu sa recima iz koje ste sekte ,inaca dve zene su bile u pitanju, i sa kojim pravom dolazite na moja vrata sa takvim pitanjima, imajuci u vidu da jako dobro poznajem tu odvratnu sektu kako funkcionise i ostalo smorio sam ih podrugljivim pitanjima i nesto sam im pomenuo sto im se nije dopalo pa su pobegle :lol:
Setio sam se imao sam jos jedno iskustvo takodje jehovini svedoci ,tacnije jedna baba oko 75 god. da ne verujete dokle to ide daleko. Vozeci se kolima, baba me zaustavi jer je padala kisa ,ja stadoh reko ajde da je povezem. Udje ona u kola i malo po malo poce ona sektaskim metodama da me obradjuje, odmah je ja prekinu i pitam je "baba govori u kojoj si sekti" i ocitam joj bukvicu recima "sram te bilo tvojih godina nemas pametnija posla, zaustavim auto i kazem joj "baba izadji napolje da ne bi nesto poslo na zlo" :lol: Pobegla je glavom bez obzira iako je kisa lila ko iz kabla... Njena opravdanja u uveravanja kako je to dobro kako cu naci spas itd su jako zanimljiva... Inace rekla mi je iz koje je sekte sto i nije bilo tesko zakljuciti, naravno to za nju nije sekta...

A kako se to vrbuje startovanjem??? :roll:
Zar mislite da ce vas jedna brosura ili knjiga vrbovati??? :roll:
Mislim... nasim ljudima je sve sekta jer su religiozno neobrazovani ... :cool:
A kada bi se malo informisali o drugim religijama bili bi makar tolerantniji i sa manje predrasuda ....
toliko ... :cool:

Immortal_girl:
A kako se to vrbuje startovanjem??? :roll:
Zar mislite da ce vas jedna brosura ili knjiga vrbovati??? :roll:
Mislim... nasim ljudima je sve sekta jer su religiozno neobrazovani ... :cool:
A kada bi se malo informisali o drugim religijama bili bi makar tolerantniji i sa manje predrasuda ....
toliko ... :cool:

vrhunac su oni panduri iz Crne Gore, kojima je kolega u "Mensi", a oni digli frku jer su mislili da je u nekoj sekti...

Back