Startna pozicija

Hm. Ja sam se jednom nashla u takvoj situaciji. Zato shto sam jasno osechala da me voli. I odlazila sam a on me vrachao. I onda kada mi je pukao film, on je zakljuchio da mu je tezze bez mene nego da se preda i prestane da glumi ludilo. Yah, posle tri neuspeshna braka i ja bih bezzala...
Mada ovo mozzda i nije najbolji primer, jer su u pitanju bili strahovi a ne nedostatak ljubavi.

Samo znam da su jako retke devojke prema kojima smes biti dobar..nezan..pazljiv otvoren..zaljubljen..prema takvima se zene ophode kao prema stoci i cesto ih pljuju kad se sve zavrsi..da su imale zeljeni tretman od pocetka sigurno se ne bi smele svetiti i praviti jos veceg papucara od muskarca.

Samo znam da su jako retke devojke prema kojima smes biti dobar..nezan..pazljiv otvoren..zaljubljen..prema takvima se zene ophode kao prema stoci i cesto ih pljuju kad se sve zavrsi..da su imale zeljeni tretman od pocetka sigurno se ne bi smele svetiti i praviti jos veceg papucara od muskarca.

...ajoj...:eek:

...ti baš imaš loša iskustva sa ženama...:(

Meni nije jasno kako ljudi dodju u situaciju da budu u vezi u kojoj ih partner tretira kao kretena i to od samog starta? Cemu se nadaju? Da ce promeniti osobu? Mazohizam? Ili zmure na ocigledne stvari, jer ne mogu da podnesu da budu sami?

...........neki jednostavno ne mogu biti sami a drugi opet zele da ispravljaju krivu drinu ,mada sam primetio da se vecina zena pale na problematichne tipove ,zashto uvek sam se pitao ,valjda suze ,krv i bol utichu posle na poboljshanje sexualne zelje i na jachinu orgazma .............:dash:

Back