sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
ako ne poznajes nikoga licno ko bi mogao da ti javi kad je konkurs za neki posao otvoren onda ti je najbolje da redovno posecujes njihov sajt jer uglavnom sve ponude za posao su tu objavljene,a mislim da mozes online i da posaljes svoj cv. isto tako pogledaj sajtove od drugih firmi,mozda banke strane,ne nase, i ambasade...cesto traze neko obezbedjenje,i radnike za odrzavanje....ovi oglasi ovako po novinama...sve srranje...
mada i ambasade objave u novinama,al to niko ziv ne cita...
Ma sta ti vredi. Tamo kad upadnes, mozes biti samo operater (teh. podrska korisnicima) a tu je grintava lova. Poznajem ljude koji godinama rade tako i ne napreduju, jer nemaju stelu.
MA sve je jasno kao dan, da nije sve preko veze, ne bi ni bilo toliko idiota i mediokriteta na visokim pozicijama, jer bi ih do sada sposobni ljudi vec istisnuli kroz posao i rad. Zato oni ni ne dozvoljavaju da im se neko bolji od njih priblizi.
Evo npr. Jednom mom poznaniku jedna velika i poznata firma na konkursu ponudila radno mesto stolara, a covek zavrsio faks, smer prerada drveta.

To je isto kao kad bi masinskom inzinjeru ponudili da bude auto mehanicar. Ej koje je to omalovazavanje. Samo da se razumemo, i da udjes kao stolar, nikad neces napredovati, mozda vrlo malo.
Meni bi bilo logicno da takvim coveku ponude, da bude bar vodja smene ili bar prodavac dok se ne dokaze da zna.
Fu,ck ga, ali ispada da u ovoj zemlji automehanicari rade kao inzinjeri, a inzinjeri kao automehanicari. Sve po babama i po stricevima, zato mi ni nemamo ni jedan kvalitetan proizvod koji mozemo izvoziti, a jako smo inteligentan narod, nebeski, toliko inteligentan da on silne inteligencije smo poludeli.