startanje na nudistickoj

nani_ni

Zainteresovan član
Poruka
120
Jel vas iko startao na nudistickoj plazi (ako ste bili) kakva su vam iskustva?

Mene jeste. Glupa scena nisam mogla covjek u oci da gledam :roll: stalno mi je pogled isao sa strane. Oboje goli ko' od majke rodjeni i onda navece izlazimo u gardarobi ... i jos mi tad pelji u dekolte...

Jel vas iko startao na nudistickoj plazi (ako ste bili) kakva su vam iskustva?

Mene jeste. Glupa scena nisam mogla covjek u oci da gledam :roll: stalno mi je pogled isao sa strane. Oboje goli ko' od majke rodjeni i onda navece izlazimo u gardarobi ... i jos mi tad pelji u dekolte...

aaa... smuvao te znachi... hehe... to se zove prednost nudistichkog muvanja... bash negledanje u ochi...:lol:

nijesam nikada bila.
..al' meni se cini da tu nema romantike.cuj,prvi put objedujemo zajedno .....a on mi vec iscekirao i sise..... i dupe...cime cu da mu udaram na ceznju......??!!!moram prvu noc da ga posaljem doma da se malo rofita....

salim se .......nemam pojma.

jest...i nema one odvratne neizvjesnosti...kakav li je macak u dzaku..?:;)

...хаха...не суди о мачку док спава...можда је у ствари лав...;)

...кад смо већ код тога...ја бих ишао на нудистичку...али бих сигурно доживео неколико ерекција на плажи...било би ми баш глупо...

...кад смо већ код тога...ја бих ишао на нудистичку...али бих сигурно доживео неколико ерекција на плажи...било би ми баш глупо...

Ljubo, što glupo, lav skočio, svi gledaju, jedino ako lav nije tipičan.:)

Nisam nikada bio na takvoj plaži, ne radi kompleksa, nego bi verovatno zverao ko blesav, znam ja da bi oguglao, ali tek mi to ne odgovara. Mislim da je glupo da se navikneš na te prirodne lepote na koje reaguješ onako kako je Bog rekao. Bolje ja da to ne gledam često, ali kada vidim, reagujem kao divlji vepar i sve se leps svrši:)

kako da spava lav na nudistickoj..sta pricas..??;);):lol:

Bio jedan moj ortak pre dve godine pa mu se macak probudio onda on legao na stomak da sakrije macka,ali se zaboravio i zaspao pa mu izgorela pozadina,nije mogao da sedne nekoliko dana :)

kako da spava lav na nudistickoj..sta pricas..??;);):lol:

...а шта ако су само неки бакутанери тамо?
...хаха па не знам каква је ситуација тамо...да ли спавају или су будни...зато и кажем. Шта оно, сви кул, прави натуралисти, једино мени сабља стоји у хоризонтали...:lol:...мислим нисам стидљив што се људског тела тиче...али не знам...глупо ми...

Bio jedan moj ortak pre dve godine pa mu se macak probudio onda on legao na stomak da sakrije macka,ali se zaboravio i zaspao pa mu izgorela pozadina,nije mogao da sedne nekoliko dana :)

...па то је моја фора кад ми се деси на регуларној плажи...то...или још један круг пливања ако се деси у води...лепо се сконцентришеш на пливање и смириш се...
...али на нудистичкој не можеш тако...
...а стварно бих волео да одем на неку...приватну...

Back