Starships

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj onda da se uozbiljim u ovoj starship temi...
Ovako...Voleo bi da na mom vesl-u imam terasu, zastakljenu, naravno...kucicu za dzukca, visestruki poddimenzionalni raketni lanser...onda debele zavese na mostu ( da navucem kad padne mrak :):) ) i da je ofarban u zeleno-roze boju, i na trupu veliko 4S...U spajzu carnex gotovih jela ( srpski pasulj sa kobajama ), soka, gajba-dve jelena, onda gumenih bombona...Par ruskinja od 20 godina (posada, jbte) i bazen i djakuzi...Sve to na nadsvetlosni pogon i obavezno wireless galaktic internet...I par robota za odrzavanje, i pun rezervoar goriva...Eto..

E za taj neznam...Jel to nesto iz Ladinih pogona?

E sad ozbiljno, citao sam nesto davno o nekom experimentalnom fotonskom pogonu ( za vakum, naravno ), kojim bi se mogla dostici skoro brz.svetlosti...Stvar valjda propala, jer mu za ubrzanje trebaju desetlecja, ono sve brze i brze...Ne kontam se bas naj u te stvari, pa ovako laicki prepricavam...Mada, jako zanimljivo stivo..

Fotonski pogon je zaista u planu za sonde koje će ići u dalje delove Sunčevog sistema.Imaju mali ali stalan potisak, pa sporo ubrzavaju ali dostižu velike brzine.

****** ovde, prijatelju...kad god upalim tv, neka spanska droljica cmizdri za svojim izgubljenim raymundom, muertom ili paoblom ili kako se vec ti latino fakeri crne nauljeno loknave kose zovu...
Da nije neta, ne bi nista znao, posto nemam kablovske.
Baj de vej, jer matori hoking jos u carstvu zivih? Kad sam ga zadnji put na tvu video, pomislio sam da taj nece prolece docekati ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back