Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 81.417
Ova tema je realno za 40+
sve u rok službe , ništa strašno , ajmo Ruki , ajmo Mito , idemo daljePrincipijalno da. Što se nisi setila da otvoriš tamo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova tema je realno za 40+
sve u rok službe , ništa strašno , ajmo Ruki , ajmo Mito , idemo daljePrincipijalno da. Što se nisi setila da otvoriš tamo?
Ne svađajte seNe trolujem
Principijalno da. Što se nisi setila da otvoriš tamo?
Jel izBosne?Ko ima masla i guzicu maže
stara narodna poslovica
ma nema prelomne godine. Kad sam bio mlad mislio sam ljudi preko 50 su bas stari a sa 60 spremni za umiranje. E kako sam prelazio te godine sve sam vise pomjerao tu granicu samo da ne budem svrstan u starce. Sad sam 71 a stari su mi sa 75 upU nedavno objavljenom radu u časopisu Psihologija i starenje, istraživači iz Sjedinjenih Država i Nemačke analizirali su podatke iz Nemačke ankete o starenju. Sa preko 14.000 ljudi rođenih između 1911. i 1974. godine, tim je pitao: „U kojoj dobi biste nekoga opisali kao starog?“
Pre nego se "izlajem" šta su oni zaključili, hajde da mi nagađamo koja je to prelomna godina.
Trebao si da joj kažeš dođi čiči da te spiči!Tako i meni kada me netko oslovi sa "Vi".
Pokojnom ćaćinog prijatelja koji si je u Philadelphiji sprašio metak u slijepočnicu i kojeg sam oslovljavao s "Vi", znao bi mi reći: "Vi će te ispizditi."
Onda to nisam shvaćao, sada ga shvaćam.
Nikada više mu ne bi rekao "Vi".
To sam shvatio prije nekoliko godina kada sam bio u minimarketu od nekih 25 m2... ako i toliko.
Petak ili subota, tri ili četiri mlade junice od nekih 14 - 15 godina kupuju Venus vino i Coca Colu za bambus i jedna od njih kaže drugoj: "Daj pusti čovjeka da prvi kupi."
O mala, pa jeb*em ti li sve po spisku...
A zapravo je cura samo rekla što je vidjela, starca u njenim očima.
Nemam se ja tu što ljutiti.
izbosne,izbosneJel izBosne?
Samo bi mi to još trebalo, da odem u zatvor.Trebao si da joj kažeš dođi čiči da te spiči!
TakoeKad si star 50 godina onda si star.Ne znači da nećeš živeti duže ali nisi više u srednjim godinama.
Nekako mi je to najmerodavnije. Do 30 godine je zenit snage, kondicije i fizičkog zdravlja. 30-40 opada ali se i dalje drži. Od 40 naglo opada.
Dolazi.lep život na naplatu - mogući prvi srčani/moždani udari u tom periodu.Од 46 до 49 иде први пад, ако организам није озбиљније нарушен или болестан
Fizicki ali star si u glavi, ne fizicki.
Svi gledaju da se što.manje zamaraju i sa 25 i sa 45Теби да, али је неисправно !
Сматра се да су жене до до 40, а мушкарци до 45 збирно најјачи у укупној и физичкој и психичкој снази.
А, шта је само теби меродавно ти изабери себи сопствене критеријуме
Dolazi.lep život na naplatu - mogući prvi srčani/moždani udari u tom periodu.
Tvoje ponasanje, pogled na zivot itd govore koliko si star ne koliko sklekova mozes napraviti.Још само да себи појасниш овај твој прецизан одговор ...
Zubi samo I d privatnika, ukinuo DOS preko Doma Zdravlja na knjižicuНаочаре у 47,48.г. и сл....
Ja sam isto tako sebe opažao kao nestarog kad sam bio u godinama u kojima si ti sad (pretpostavljam oko 55 ).U prirodi čoveka je strah od smrti a samim tim i od starosti.Ja sam mišljenja da, pri razmatranju pitanja od koje godine počinje starost,treba izuzeti sva subjektivna osećanja tojeste želje,strahove, nagone i sl kao jer je starost čoveka starost njegovog tela a to znači starost ćelija od kojih je to telo sastavljeno.Sa protekom vremena menjaju se svojstva ćelija i njhiovo ponašanje .Nauka je utvrdila da je 50 godina neka vrsta prekretnice kad nepovoljni procesi počinju da prevladavaju.Takoe
Sećam se bio sam mlad
Skupilo se selo da idu na neku sahranu
Pitala baba jel imao taj 52 ili 54 a ovi uz ekipe za pokoj duše uzviknuše - DOSTA MU!
Ti koliko sad imaš?