- Poruka
- 40.991
Ne bih se složio. Da je tako, profesionalni sportisti ne bi prekidali karijeru pre 40 godina. A već od tridesete kreće veliki pad
Jedemo salatu pijemo vodu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se složio. Da je tako, profesionalni sportisti ne bi prekidali karijeru pre 40 godina. A već od tridesete kreće veliki pad
Човек није само физичко биће, већ је психофизичко биће.
Није све у спорту, да би било само то меродавно
Ja ti iskustveno i pričam. Nego se ljudi teše. Neće da prihvate da je najbolje prošlo već i dalje fantaziraju da su neko i nešto.Па ти мисли, а неки искуствено нек осећају
Kola jure nizbrdoNekako mi je to najmerodavnije. Do 30 godine je zenit snage, kondicije i fizičkog zdravlja. 30-40 opada ali se i dalje drži. Od 40 naglo opada.
Ne kaže se džabe da je čovekov život kao kad baciš kamen. Nema neka ravna linija i prav put. Uzbrdo, uzbrdo, uzbrdo i onda kada krene nizbrdo, konstantno nezadrživo padaKola jure nizbrdo
Nema ni to mnogo veze. Ishrana jeste bitan faktor kod čovekovog zdravlja generalno. Ali možeš da jedeš i piješ šta hoćeš, starenje i opadanje fizičke snage ti ne gine.
50+U nedavno objavljenom radu u časopisu Psihologija i starenje, istraživači iz Sjedinjenih Država i Nemačke analizirali su podatke iz Nemačke ankete o starenju. Sa preko 14.000 ljudi rođenih između 1911. i 1974. godine, tim je pitao: „U kojoj dobi biste nekoga opisali kao starog?“
Pre nego se "izlajem" šta su oni zaključili, hajde da mi nagađamo koja je to prelomna godina.
Star is kad zbog obaveza koje imas sutra ides kuci iz kafane iako se dobro provosis u tom momentu sa drustvom np ,kad puno razmisljas o poljedicama sta se sve moze desiti i zbog toga propustas lijepe trenutke np neces da vozis motor jer si jednom pao ili da putujes u neke zemlje ,da napustis posao koji ne volis itd. Star mozes biti i sa 30 godina.U nedavno objavljenom radu u časopisu Psihologija i starenje, istraživači iz Sjedinjenih Država i Nemačke analizirali su podatke iz Nemačke ankete o starenju. Sa preko 14.000 ljudi rođenih između 1911. i 1974. godine, tim je pitao: „U kojoj dobi biste nekoga opisali kao starog?“
Pre nego se "izlajem" šta su oni zaključili, hajde da mi nagađamo koja je to prelomna godina.
Star is kad zbog obaveza koje imas sutra ides kuci iz kafane iako se dobro provosis u tom momentu sa drustvom np ,kad puno razmisljas o poljedicama sta se sve moze desiti i zbog toga propustas lijepe trenutke np neces da vozis motor jer si jednom pao ili da putujes u neke zemlje ,da napustis posao koji ne volis itd. Star mozes biti i sa 30 godina.
dodaj pola, tako kaže studija
Fizicki ali star si u glavi, ne fizicki.Од 46 до 49 иде први пад, ако организам није озбиљније нарушен или болестан
Tako i meni kada me netko oslovi sa "Vi".Kada sam imao 29-30 idem ja ulicom i klinac me pita čiko koliko ima sati. To je bilo prvi put da me neko tako oslovio i omatorio u sekundi
Principijalno da. Što se nisi setila da otvoriš tamo?Ova tema je realno za 40+