Starleta IMALA čak 16 OPERACIJA NA GRUDIMA - Ugradila najveće silikone koji postoje, a zbog posledica sada mora na HITNU INTERVENCIJU

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
116.164
Delovalo joj je kako dobra ideja, ali je nakon što je ugledala ovaj prizor odlučila da sve promeni.
Keti Prajs je otkrila da planira smanjiti svoje hirurški povećane grudi nakon čak 16 operacija.
Podsetimo, Keti se podvrgla silnim operacijama kako bi imala najveće grudi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u svom podkastu zvanom "The Katie Price Show", rekla je da je zbog svoje poslednje operacije izgledala "poveće" i da nije shvatila koliko su joj grudi velike dok se nedavno nije pogledala u ogledalo.
Ova 45-godišnja bivša manekenka podvrgla se 16. povećanju grudi, 2022. godine, odlučivši se za implantate od 2120 kubnih centimetara.
Tokom svog podkasta, objasnila je svojoj sestri kako je odlučila smanjiti grudi jer je "čine većom".

keti_prajs.webp


Već sam poslala poruku hirurgu, i da budem iskrena, išla sam u teretanu i donela sam odluku - ističe Price.

- Nisam puno radila, veslala sam, i išla na traku za trčanje, no mogu samo hodati po njoj jer ne mogu trčati - prepričala je i prisetila se koliko je volela biti "manja i više fit" pre nedavne operacije.

Doduše, donela je važnu odluku da će "smanjiti grudi i ozdraviti, vratiti se u svoje staro izdanje". I sama je dodala kako je volela biti "manja i u formi", a istaknula je kako se hrani zdravo i misli da "sve ide svojim tokom". Tokom poslednjeg povećanja grudi, namera joj je bila da joj masivni implantati od 2120 centimetara kubnih osiguraju status "najvećih grudi u zemlji".

Iako su je velike grudi proslavile, imala je puno problema zbog svojih oblina. Naime, pre nekoliko meseci joj je zabranjeno da voziti se na jednom "vozu smrti" u sklopu zabavnog parka kojeg je posetila sa svojom decom. Promatrači su rekli da se pojas nije hteo potpuno zatvoriti preko njezinih prsa.

Podsetimo, bivša starleta udavala se čak tri puta. Četiri je godine bila u braku s Piterom Andreom, a zatim se 2010. udala za Aleksa Reida. Razišli su se nakon 11 meseci braka i Keti se zatim udala za Kirana Hajlera 2013., ali raskinuli su 2018. godine. Naime, i početkom ove godine je punila naslovnice tabloida svojim bankrotom.


Proglasila je bankrot po drugi put, i to zbog neplaćenog poreza vrednog više od 750 hiljdada funti.

Poznata bivša manekenka, koja je prethodno proglasila bankrot 2019., duguje 761.994,05 funtii carinskoj upravi Velike Britanije. Na kratkom saslušanju u londonskom "Rolls Buildingu", sudija Sebastijan Prentis je ustvrdio da 45-godišnja Keti "nije odgovorila poresloj upravi povodom spomenutog duga te joj je proglašen bankrot".

profimedia-0642996873.webp


Prajs je pričala o svom bankrotu i rekla da je bila na sudu "više puta nego što je jela tople večere" i da je "zaista" ne bi bilo briga da završi u zatvoru.

https://www.sd.rs/zena/vesti/najvec...nas&utm_campaign=blic&utm_id=starletasilikoni
 

Back
Top