Stariji muskraci su bolji u krevetu barem za mene a za vas

meni su ozbiljno bolji oni koji su stariji od mene
ako musko ima 33 - 37g za mene je idealan muskarac za sve
ne samo za sex vec bas za sve
to mi bas inponira u svakom pogledu

ne znam zasto ste pogresno razumeli pitanje ili sto ste se uhvatili za tu sliku koju sam postirala (sala je sala zar ne) ;)

zar je strasno pitati koji tip muskaraca zene ovde vole

neke vole mladje od sebe a neke opet starije , bas kao i ja

Evo i ja da lupim neshto na ovako lepu temu, chini mi se dovoljno interesantna. U akrobatske sposobnosti jednog devedesetogodishnjaka sumnjam, stvarno sumnjam, ali takodje i u ljubavnichke veshtine jednog osamnestogodishnjaka. Do odredjene starosti se po mom skromnom mishljenju kvalietei mushkarca poboljshavaju, postizu zenit a onda polako opadaju. Kada ce koga ta sreca da zadesi, je rekao bih dosta individualna stvar.

bobba:
Stariji muškarci su bolji u krevetu!
0002027v.jpg
p.gif
Ova koka je bila udata za "decaka" od 90 godina

Stariji muškarci su bolji ljubavnici i imaju manje problema s potencijom nego njihovi mlađi konkurenti, a 'muška menopauza' je mit koji je nametnula farmaceutska industrija kako bi prodavala svoje proizvode.

Prema tome, što je muškarac stariji, to je vještiji u seksu.

"Stariji muškarci duže zadržavaju erekciju, duže im treba da dožive orgazam pa tako mogu bolje zadovoljiti ženu. Seksualna aktivnost zaista slabi s godinama, ali kvaliteta bi trebala rasti"

berem meni a vama

da li se zlazete sa mnom ili ne
znam ima ovde i mladjih ali i oni imaju pravo glasa ;)

Owa se koka udala zbog para a ne zbog sexa .......znala je ona odmah da joj ga on nece moci stawit a ako mu ona bude mijenjala pelene da ce joj on ostawit bogatstwo.......nije ni ona luda.......s tim da je sa strane imala mladje yebace.......nije luda ali je odwratna......eto......a mislim da stariji tipowi nisu nista bolji od mladjih

bobba:

Jedno je STARAC, jedno je STARIJI MUŠKARAC, a jedno je STARIJI OD MENE... Make up your mind, pa postavi temu. :D
Uzgred, koliko ti imaš godina?

P.S. Za mene su bili najbolji jedan 1966. godište, i jedan 1974. Dakle, nema veze...

bobba:
to mi bas inponira u svakom pogledu

ne znam zasto ste pogresno razumeli pitanje ili sto ste se uhvatili za tu sliku koju sam postirala (sala je sala zar ne) ;)

zar je strasno pitati koji tip muskaraca zene ovde vole

neke vole mladje od sebe a neke opet starije , bas kao i ja

To je samo zato sto nemas pojma o dobrom sexu...

Generalno, vise mi odgovaraju iskusniji muskarci, koji su obicno stariji od 30 godina... Iskustvo koje su s godinama stekli, ogleda se u svemu: u samom pristupu seksu i seksualnosti, u tehnici, u igri, u masti...
Mladji&neiskusniji vise idu na snagu i sirovo pumpanje... Jasno, moze i to ponekad da prija, ali ne kao dominantan oblik seksualnog odnosa...
E sad, ima i mladjih a iskusnih, kao i starijih, a neiskusnih... U tom slucaju, biram ove mladje...
Da rezimiram, bitno mi je iskustvo, a ne godine, ali ono obicno ide jedno s drugim...

Back