GalebDzonatan
Primećen član
- Poruka
- 589
aaa, zato se Gete zenio u svojoj 75-oj 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
[b:PLESsitnihDEMONA[/b]]Ja nikada nisma bio sa starim muskarcem. A ni sa mladjim...sta da kazem ondaK?!![]()
![]()
Petar_Pan:Da ne kuckam...
Treba promeniti vise njih da bi se steklo neko iskustvo i znanje... Mada je i to opet jako individualno... Gledao sam matorce koji veze sa sexom nemaju... Za vodjenje ljubavi su potrebni i neki psihicki kvaliteti...
bobba:Stariji muškarci su bolji u krevetu!
Ova koka je bila udata za "decaka" od 90 godina![]()
Stariji muškarci su bolji ljubavnici i imaju manje problema s potencijom nego njihovi mlađi konkurenti, a 'muška menopauza' je mit koji je nametnula farmaceutska industrija kako bi prodavala svoje proizvode.
Prema tome, što je muškarac stariji, to je vještiji u seksu.
"Stariji muškarci duže zadržavaju erekciju, duže im treba da dožive orgazam pa tako mogu bolje zadovoljiti ženu. Seksualna aktivnost zaista slabi s godinama, ali kvaliteta bi trebala rasti"
berem meni a vama
da li se zlazete sa mnom ili ne
znam ima ovde i mladjih ali i oni imaju pravo glasa![]()
bobba:meni su ozbiljno bolji oni koji su stariji od mene
ako musko ima 33 - 37g za mene je idealan muskarac za sve
ne samo za sex vec bas za sve
Psihologue:@ SAMANTHA JONES
@ CALIMERO
@ SHIVA
Devojke godine nisu bitne...ako celu igru vi vodite.
Godine su bitne... mislim, opseg godina je za mene plus 5 i minus 3 max.Psihologue:Devojke godine nisu bitne...ako celu igru vi vodite.
bobba:meni su ozbiljno bolji oni koji su stariji od mene
ako musko ima 33 - 37g za mene je idealan muskarac za sve
ne samo za sex vec bas za sve
to mi bas inponira u svakom pogledu
ne znam zasto ste pogresno razumeli pitanje ili sto ste se uhvatili za tu sliku koju sam postirala (sala je sala zar ne)![]()
zar je strasno pitati koji tip muskaraca zene ovde vole
neke vole mladje od sebe a neke opet starije , bas kao i ja
Samantha Jouns:ma najbolji su ovi od 30-37 godine,.....obozavam ih,....8) 8) 8) 8)
CaLiMeRo:Jedno je STARAC, jedno je STARIJI MUŠKARAC, a jedno je STARIJI OD MENE... Make up your mind, pa postavi temu.![]()
Uzgred, koliko ti imaš godina?
P.S. Za mene su bili najbolji jedan 1966. godište, i jedan 1974. Dakle, nema veze...
Ja - dobra svinja?Aleksej_BASO:Znas kako se kaze, za dobru svinju nema losih pomija!![]()
Samantha Jouns:ma najbolji su ovi od 30-37 godine,.....obozavam ih,....8) 8) 8) 8)
Aleksej_BASO:Zaista ne verujem da tako mislis. :-?
Imas one Kineze tamo od 9 banki sto rade kate ceo dan po parkovima, probaj pa nam javiPLESsitnihDEMONA:Ja nikada nisma bio sa starim muskarcem. A ni sa mladjim...sta da kazem ondaK?!![]()
![]()
I mi vas....Samantha Jouns:ma najbolji su ovi od 30-37 godine,.....obozavam ih,....8) 8) 8) 8)
zelenooka:Pa što se ti sekiraš zbog toga? :-D
Te godine su tek pred tobom. ;-)
CaLiMeRo:Ja - dobra svinja?![]()
He, i jesam, u kineskom horoskopu. 8-)
P.S. Imaš retko odvratan avatar.