Stariji muskarci i mlade zene

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Svakim danom se sve vise uocava pojava mladjih zena sa dosta starijim muskarcima.

Zene tvrde da su mladji muskarci neozbiljni u vezi, da ih cesto povrede, varaju, da nemaju ekonomsku podlogu za ugodan zajednicki zivot....

Sve cesce vidjam zene od tridesetak godina, cak i mladje sa muskarcima od 50, 60 pa i vise godina....

Nekada je to bilo cudno, dok je danas sasvim normalno....

Svakim danom se sve vise uocava pojava mladjih zedna sa dosta starijim muskarcima.

Zene tvrde da su mladji muskarci neozbiljni u vezi, da ih cesto povrede, varaju, da nemaju ekonomsku podlogu za ugodan zajednicki zivot....

Sve cesce vidjam zene od tridesetak godina, cak i mladje sa muskarcima od 50, 60 pa i vise godina....

ma boli tebe uvo sto ti se setra vuce sa matorcem, bitno je da cikica cola repa :zper:

Neee nikako ... Milfare su zakon aloo ... Dobitna kombinacija je mlad momak delija i starija gospodja .. E sad verovatno ja tako razmisljam zato sto sam mlad a jednog dana kad budem imao 50 godina onda cu verovatno vise voleti mladje ..... Mislim da to tako ide ...

- - - - - - - - - -

Tako je rekao i cuveni mislilac Zmaj od Sipova :lol:

Kaze kad si mlad onda volis starije zene a kad ostaris onda volis mladje .... I mislim da je 100 posto upravu !

Neee nikako ... Milfare su zakon aloo ... Dobitna kombinacija je mlad momak delija i starija gospodja .. E sad verovatno ja tako razmisljam zato sto sam mlad a jednog dana kad budem imao 50 godina onda cu verovatno vise voleti mladje ..... Mislim da to tako ide ...

- - - - - - - - - -

Tako je rekao i cuveni mislilac Zmaj od Sipova :lol:

Kaze kad si mlad onda volis starije zene a kad ostaris onda volis mladje .... I mislim da je 100 posto upravu !

Danas u seksu mladi nisu nista bolji od straijih.....NA PROTIV....

Mladi su kao zecici, za par minuta se izvrnu na ledja...

A stariji imaju toliko pomagala da su uz pomoc ma,lo hemije TRI KOPLJA ispred maldih u tom sportu.

Svakim danom se sve vise uocava pojava mladjih zena sa dosta starijim muskarcima.

Manje vina, manje vina.......

Back