Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni zzao. :(

a mogao se bar javiti...
stvarno nije lepo.
e pa jbga.

mozzda ima realno objashnjenje, a mozzda je samo tenkre.

mozzda se prepao, jerbo ako je slobodan u 36oj, sigurno postoji razlog zashto je slobodan u 36oj. (ovo sam htela i juche da napishem, da ne bude zabune, al` sam preskochila...)
moja drugarica suza, kao shto sam vishe puta na forumu napisala, mi je rekla:
maslachak, vreme ti je da se udajesh sad! jerbo, ako se ne udash sad ,sve shto ce da ti ostane su narkomani, alkoholichari i loshi jebachi... ko ce chekati da se prva tura razvede....

ae dano, glavu gore, bice sve u redu...
samo mislim da nije trebalo da mu poshaljesh sms.

mozzda se prepao, jerbo ako je slobodan u 36oj, sigurno postoji razlog zashto je slobodan u 36oj. (ovo sam htela i juche da napishem, da ne bude zabune, al` sam preskochila...)
moja drugarica suza, kao shto sam vishe puta na forumu napisala, mi je rekla:
maslachak, vreme ti je da se udajesh sad! jerbo, ako se ne udash sad ,sve shto ce da ti ostane su narkomani, alkoholichari i loshi jebachi... ko ce chekati da se prva tura razvede....
Jeste Maslachak, sasvim je moguce da si u pravu.
Sigurno se prepao njene mladosti; sigurno se uplasio da u tim poznim godinama nece moci da odradi seksualni cin na adekvatan nacin; najverovatnije vise nema samopouzdanja jer je suocen se cinjenicom da mu je vreme odavno proslo.
Mozda gresim, ali ja to nekako gledam po sebi.

...samo mislim da nije trebalo da mu poshaljesh sms.

Pa, znam, zato sam i "izbrisala" broj, ali ipak, bolje je sto sam mu poslala poruku, i znala u 11 da me je ispalio, ovako bih ga cekala do 4 ujutru. :)
Ma sto opravdavate coveka pazi ovo sad .....da je hteo uradio bi nesto tj pristao bi ovako nije i sa svakim svojim navaljivanjem ili potenciranjem spustaces sebe dobro je sto si odgovorila otkaci ga i gotovo .....bolje da misli da ne moze da te ima nego da bude siguran da moze kada hoce .............

Sve to stoji, i u redu je ako nece da bude sa mnom, mislim, njegova volja, ali da se tako ne javi, a do tada sve super, idemo obavezno, to se podrazumeva, i onda samo ga nema ko ***** neka... Matora *****. :)
ebi ga, par puta te drpio za sisu, a ti napravila ljubavnu dramu
A gde ti vidis ovde dramu? :| Normalan opis situacije, ispala na kraju i gotova pricha.

a zar nije za zaljenje da jedan matorac tako se ponasa prema jednoj devojci mislim stvarno je bzv
Mislim da je to za zaljenje.
Usudio bih se reci da je to izraz frustracije zbog licne nemoci.
Ni jedna devojka nije zasluzila nesto takvo. Sva sreca da su ovakvi slucajevi retkost i da vecina ljudi nikad nikoga nije ispalila.
Ono kao - javicu ti se - pa se ne javi; da je znao da ce slucaj da zavrsi na internetu, sigurno bi svemu daleko ozbiljnije pristupio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back