Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ama Dano covece je l' ima u toj vasoj firmi jos neko "ziv", neko s kim se taj tip, ta tvoja "meta", druzi? Mi "matori" momci takodje volimo da tracujemo, kao i sav "obican" svet, sigurno se i taj tvoj "matorac" nekom iz te vase firme poverava. "Zadji" mu s te strane, ispitaj malo te ljude s kojima je "dobar", ako mu se svidjas i ako se lozi na tebe nemoguce je da se nije nekom "otkrio", mora da se bar malo duvao i sepurio k'o tetreb tj. mora da je nekom spomenuo nesto u stilu "al' bi mi ova odgovarala" (Velimir Bata Zivojinovic) ili cak "al' bi ja ovo j..."(Petar Bozovic). Ako ni to ne uspe, a vec te mazi po vratu i oko njega, pomazi i ti njega, pa sta bude neka bude.

Ama Dano covece je l' ima u toj vasoj firmi jos neko "ziv", neko s kim se taj tip, ta tvoja "meta", druzi? Mi "matori" momci takodje volimo da tracujemo, kao i sav "obican" svet, sigurno se i taj tvoj "matorac" nekom iz te vase firme poverava. "Zadji" mu s te strane, ispitaj malo te ljude s kojima je "dobar", ako mu se svidjas i ako se lozi na tebe nemoguce je da se nije nekom "otkrio", mora da se bar malo duvao i sepurio k'o tetreb tj. mora da je nekom spomenuo nesto u stilu "al' bi mi ova odgovarala" (Velimir Bata Zivojinovic) ili cak "al' bi ja ovo j..."(Petar Bozovic). Ako ni to ne uspe, a vec te mazi po vratu i oko njega, pomazi i ti njega, pa sta bude neka bude.

Ma, ja da imam izvore, odavno bih ih presusila. ;)

Ma, ja da imam izvore, odavno bih ih presusila. ;)
Nemoj sad da mi se naljutis, ali ima li nesto sto krijes, mislim da se nije taj tvoj "kesedzija" raspitivao malo o tebi kod nekih svojih "nepresusnih" izvora informacija? Ako je saznao nesto sto te kompromituje i sto mu se nije svidelo, mozda se nakon pocetne faze mazenja trgao i ohladio, digao ruke od "piletine"? :)

Nemoj sad da mi se naljutis, ali ima li nesto sto krijes, mislim da se nije taj tvoj "kesedzija" raspitivao malo o tebi kod nekih svojih "nepresusnih" izvora informacija? Ako je saznao nesto sto te kompromituje i sto mu se nije svidelo, mozda se nakon pocetne faze mazenja trgao i ohladio, digao ruke od "piletine"? :)

E ako je "saznao" nešto od drugih, pa odustao onda je idiot.
Kakav je to muškarac koji traži odobrenje okoline da bi bio sa nekim? Otkud ti ovakva nebuloza?

Na zalost, nije se raspitivao. Bar ono sto ja znam. Da jeste, to bi me radovalo, jer bih imala poen jer se raspitivao, a posle bih se vadila da je saznao nesto. Ne razumes, nema ni on, a nemam ni ja kod koga da se raspitujem, specificne su okolnosti na poslu, i u mojoj i u njegovoj firmi.

Kakav je to muškarac koji traži odobrenje okoline da bi bio sa nekim? Otkud ti ovakva nebuloza?
Vidiš... ja sam svojevremeno bio u kontaktu sa poznanicom cure koja mi se tad sviđala, onako, ćaskanje... i tako, ona shvati da se meni sviđa ova druga i napriča mi razne gadosti o njoj...

Naravno, ja sam odma' brže bolje pobegao od obe... 8)

:) Ako "matorac" zeli ljubavnu vezu s njom nece se raspitivati o njoj, a pogotovo nece traziti "odobrenje okoline", potrudice se da je zaskoci, kako ona kaze, medjutim, ako je tip u tim godinama odlucio da se zeni verovatno ce zeleti da sazna o njoj nesto vise, vise od onog sto vec vidi. Osim toga uvek ce se u njegovom okruzenju naci neko zavidljiv, zloban ili jednostavno samo "previse usluzan" koji ce se, ako postoji osnova za to, odluciti da tom tipu isprica da ta devojka...(da ne bi bio vulgaran ovde cu parafrazirati izjavu murijaka koji su u "Hotelu izgubljenih dusa" pratili jednog od glavnih muskih likova - tip dobija vise p...e nego WC solja). Lici li ovo na nebulozu ili na savet? :)

Jao... :oops:

Ovako: ja se zaljubila. :lol: Do jaja. : )

Radim u jednoj firmi, :lol: i povremeno iznajmljujemo ljude iz jedne druge firme, i tog lika znam jos kad sam bila student, drzao nam je neko predavanje. : ) I tad sam se lozila na njega, ali bila sam jos mlada :oops:. Povremeno ga vidjala, do skoro, kad je bio red da i ja naucim (od njega) to sto on radi.
I tako mi smo radili zajedno, svakog dana od jutra do mraka. Za jednim kompom. Da naglasim da je 10 godina stariji od mene. :lol:
I tu su one fore, sto vec znate, uzima misa, pa mi kao, dodirne sise... :lol:
Mislim, to je garant bilo slucajno... :P
Ali, dodje nedelja, i ja idem na posao resena da iskuliram jer tu nema sansi. Mislim, bilo je tu nekih znakova ili ne, nemam pojma, sve mi je zbrkano, : ) a on ima foru da kad nesto pogresim on kao hoce da me davi :rolleyes: i tog dana on stavi ruku otpozadi na moj vrat, ja kuckam (po forumu :lol: ), ne, kao nesto radim, i on malo me davi :lol: i onda ostavi ruku (to traje par sekundi, meni citava vecnost, cekajte, odoh da uzmem vops, evo me), i kad je krenuo da je skloni, on uzme i pomazi me onako nezno prstima po kosi, po vratu... :oops:
Ali, to se nisam istripovala, to se videlo da je bilo sa namerom, mislim, ne mazi se tako neko sa kim radis (Tara, ovo kopirah iz pp-a :lol: )... I tu se ja primim ko majmun. :oops:
I sutra bilo nesto bzvz, i onda nam nadredjeni jave da ne radimo vise zajedno, nego on jedan deo, ja drugi. :( I ne vidjam ga vise. :(
E, sad, to je bio uvod. :lol:
Ja ne znam sta da radim, imam utisak da me gleda kao klinku, ima dana kad sam euforicna, kad mi se cini da mu se svidjam, znate ono, gleda me, i onda se odjednom nasmeje, iako je prica skroz ozbiljna, pa me stalno nesto dodiruje, ali opet, to je neminovno, jer smo za istim kompom. :confused:
A ja ne mogu da krenem u napad, jer ipak mi je to kolega, jer ipak, svi su od mene stariji tamo, gledaju me kao klinku, verovatno, a mozda sam se i to istripovala... :-(

Mislim, dvoumim se, da li da, kao i uvek kazem-nek ide zivot i kratko i jasno mu saopstim o cemu se radi, ili da iskuliram, ili da cekam jos malo... Uzmite u obzir da je on ipak mator :lol: i da nesto hoce, verovatno bi sam uradio... A uzmite u obzir i to, da ako se ispalim, vidjacu ga, i bice me blam. :lol:

Ko je procitao, procitao, ali updateovacu. :lol:

najace je ono ko je procitao,procitao!!!!!!!!pa idi srcem pa ***....:oops:

:) Ako "matorac" zeli ljubavnu vezu s njom nece se raspitivati o njoj, a pogotovo nece traziti "odobrenje okoline", potrudice se da je zaskoci, kako ona kaze, medjutim, ako je tip u tim godinama odlucio da se zeni verovatno ce zeleti da sazna o njoj nesto vise, vise od onog sto vec vidi. Osim toga uvek ce se u njegovom okruzenju naci neko zavidljiv, zloban ili jednostavno samo "previse usluzan" koji ce se, ako postoji osnova za to, odluciti da tom tipu isprica da ta devojka...(da ne bi bio vulgaran ovde cu parafrazirati izjavu murijaka koji su u "Hotelu izgubljenih dusa" pratili jednog od glavnih muskih likova - tip dobija vise p...e nego WC solja). Lici li ovo na nebulozu ili na savet? :)

Samo idiot sluša druge i radi kako mu kažu,a da prethodno sam ne "ispita" neke stvari. Ako je zainteresovan, naravno. Upravo zato što ima zlih koji hoće da ocrne. A i zato što niko ne može da poznaje nekoga toliko dobro da bismo smeli da dozvolimo da nam priče o nekome formiraju stav.

Samo idiot sluša druge i radi kako mu kažu,a da prethodno sam ne "ispita" neke stvari. Ako je zainteresovan, naravno. Upravo zato što ima zlih koji hoće da ocrne. A i zato što niko ne može da poznaje nekoga toliko dobro da bismo smeli da dozvolimo da nam priče o nekome formiraju stav.

Nisam te bas najbolje razumeo, ova zadnja recenica ti je totalno konfuzna, ali u pravu si. Taj njen tip je mozda takva vrsta "idiota". Ali, mozda mi se samo pricinilo, izgleda da vise ne mislis da je ono moje prethodno razmisljanje bilo "nebuloza"? Vidis i sama da se takve stvari u zivotu desavaju, ljudi cesto vise veruju drugom nego samom sebi. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back