L
layla
Gost
Da li smatrate da je normalno za mladu zenu da bude zaljubljena u starijeg muskarca? Napominjem da nije u pitanju novac, vec da je ona dete razvedenih roditelja, povucena i zeljna paznje.
8)layla:Da li smatrate da je normalno za mladu zenu da bude zaljubljena u starijeg muskarca? Napominjem da nije u pitanju novac, vec da je ona dete razvedenih roditelja, povucena i zeljna paznje.
dr:Pa vec se govorilo o tome,ali ajde.Ja licno nisam za to.Kazes da nije novac u pitanju vec paznja.Paznju i ljubav mogu da pruze i muskarci blizi tvom godistu.Prosto nije normalno traziti zamenu za oca,ili nesto sto nisi imala u svojoj porodici.Sa druge strane koliko stariji muskarac.Treba gledati i u buducnost,koliko ce ta osoba moci da te prati u tvojim zeljama,ambicijama...
Mislim da samim pitanjem da li je to normalno zapravo pokazujes koliko nisi sigurna u sve to.Da ne davim vise,ako ti je lepo uzivaj,a ako je u pitanju potreba za paznjom onda se osvrni oko sebe.Sigurno ima mladica koji mogu da ti pruze i ljubav i paznju,sve ono zbog cega ces biti srecna.
OK, slazem se donekle sa dr. Ne treba traziti zamenu za oca, medjutim mislim da to u ovom slucaju nije pravi razlog. Sto se tice ambicija i ostalog, moram da napomenem da je on izuzetno uspesan i ambiciozan muskarac.dr:Pa vec se govorilo o tome,ali ajde.Ja licno nisam za to.Kazes da nije novac u pitanju vec paznja.Paznju i ljubav mogu da pruze i muskarci blizi tvom godistu.Prosto nije normalno traziti zamenu za oca,ili nesto sto nisi imala u svojoj porodici.Sa druge strane koliko stariji muskarac.Treba gledati i u buducnost,koliko ce ta osoba moci da te prati u tvojim zeljama,ambicijama...
Mislim da samim pitanjem da li je to normalno zapravo pokazujes koliko nisi sigurna u sve to.Da ne davim vise,ako ti je lepo uzivaj,a ako je u pitanju potreba za paznjom onda se osvrni oko sebe.Sigurno ima mladica koji mogu da ti pruze i ljubav i paznju,sve ono zbog cega ces biti srecna.
Ebi:Ja sam dete iz srecne porodice a suprug je stariji od mene 15 god.Posle mnogih promasenih veza, konacno sam pronasla ono sto sam trazila:zrelog, odgovornog muskarca sa mudima (a ne maminog sincica koji sa 30 godina uzima od roditelja- penzionera novac za jedno pivo kada ide u grad)!?Neznam tvoje motive-ovo su moji.Da ne zaboravim da ti kazem i ovo:mentalitet je vrlo vazan, moj suprug je stranac.
Maja
layla:Da li smatrate da je normalno za mladu zenu da bude zaljubljena u starijeg muskarca? Napominjem da nije u pitanju novac, vec da je ona dete razvedenih roditelja, povucena i zeljna paznje.
Da li smatrate da je normalno za mladu zenu da bude zaljubljena u starijeg muskarca? Napominjem da nije u pitanju novac, vec da je ona dete razvedenih roditelja, povucena i zeljna paznje.
ne znam sta da ti kazem.Moj decko je od mene stariji 18 godina.Volimo se,sve je to ok.Ali ja se ipak lose osecam zato sto to nije to.Ja imam 19 godina i naravno,zelela bih i sa njim da mogu da izadjem da se provedem,ali mi eventualno mozemo ici po kaficima,ali to nije to.I kad pomislis na buducnost...Ne znam sta da ti kazem,i ja sam u nedoumici.Ali eto cisto da znas da imas podrsku od jos jedne devojke koja voli starije.Srecno!