Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da bar jesam, onda bih znala u čemu je problem... ali ja ne pijem, a ni ne drogiram se... :) jednostavno m nije zanimalo, pa nisam ni pitala...

O gospode......
Ja sam iz licnog iskustva skontala da ne treba da budem ni sa kim ko je stariji od mene vise od 4 godine. Bila sam sa likom koji je 85. godiste citavih 5 dana od toga smo se vidjeli 2 puta...lik uzasno smara i ima tako glupe teme da ni moj mladji brat vise ne prica takve gluposti.
Zahvaljujem se drugu kojem sam dala telefon da se javi i da kaze da nisam tu, a on je bio domisljat pa je izvalio da se tusiram :D:D:D:D:D:D

O gospode......
Ja sam iz licnog iskustva skontala da ne treba da budem ni sa kim ko je stariji od mene vise od 4 godine. Bila sam sa likom koji je 85. godiste citavih 5 dana od toga smo se vidjeli 2 puta...lik uzasno smara i ima tako glupe teme da ni moj mladji brat vise ne prica takve gluposti.
Zahvaljujem se drugu kojem sam dala telefon da se javi i da kaze da nisam tu, a on je bio domisljat pa je izvalio da se tusiram :D:D:D:D:D:D

hahah trebao je da kaze evo spava gola pored mene, umorila se jadna :D onda te ne bi zvao posle :D

Ma ni ja neshvatam zasto je to fora,mislim da je godinu-dve striji ali 5 je ipak druga stvar.Ja imam srecu pa imam samo jednu takvu drugaricu ali mi je najbolja a i sa njenim deckom se super slazem.Njoj je to super ali ja mislim da je godinu do dve ipak dowoljno

iz licnog iskustva sve u svoje vreme.Ne treba zuriti niti rano odrasti.Svi zasluzujemo,neku prvu pravu ljubav,duge setnje,prepricavanje skolskih traceva i tajno ljubljnje u hodnicima skole....ok malo sam ja to sad nalupala ali tako je.Ja to nisam imala,moja prva ljubav je bila dosta starija od mene.Koliko god da volis tog starijeg ili stariju,pre ili kasnije shvatis nije to za tebe.Ne ide to bas tako lako.Trajalo je dugo al ostavilo je posledice.

Meni je najstariji dechko bio 3 godine stariji od mene,ali moje 2 najbolje drugarice imale ozbiljnije veze sa momcimo koji su stariji chak 6(!) godina... veruj mi nije stvar u kolima,parama ili bilo chemu slichnom,vec u tome shto neke devojke hoce zrelije momke,koji ce moci da ih posavetuju,da ih zashtite,vishe su proshli u zivotu i tako to.
Devojke sazrevaju ranije od momaka i postaju ozbiljnije dok su oni josh deca...Tako da uglavnom misle da su momci nashe godishte josh uvek nezreli klinci. PO Meni je ta teorija manje-vishe tachna,svi se razlikuju , mada povremeno stvarno ne mogu da Normalno razgovaram sa svojim vrshnjacima, i zbog toga kada mi treba neki ozbiljniji savet popricham sa neshto starijim drugovima

:wink:to im je samo foliranje,ko zna dal je to tacno.i u opste ne vidim razlog kad vec volis devojke iz onih 3% sto se lozis na neke fufe koje su pltke.razmisli dal stvarno hoces opustenu devojku ili neku koja je recimo...popularna.mozda je problem do tebe

ako je devojka sa jako starijim momkom samatra se da je ima neki psihicki komleks, jer joj navodno fali ocinska ljubav... ja mislim da su to samo napacene, izfolirane klinkice, koje ne znaju sa oce...

e...nemoj da mislish molim te.
Svi (bi trebalo) da odrastamo uz oca i majku - majka nam je model zene, a otac model mushkarca. Od toga kakav ti je odnos sa majkom zavisi mnogo toga u tvom ponashanju i odnosu prema zenama. Isto vazi i za oca kada su u pitanju odnosi sa mushkarcima.
Nazalost, neke devojke imaju tu nesrecu da im izostane model mushkarca, i da podsvesno traze zashtitu, autoritet, i vide je u odraslom mushkarcu.Zbog toga jure starije
Nema potrebe da me ubedjujesh u suprotno....znam dobro shta pricam.
I mislim da su to ciste predrasude, i generalizovanje. Shta, ako je neka devojka sa tipom koji je stariji od nje, znaci da je 'napacena isfolirana klinka koja ne zna shta hoce'...?!!!Ja sam bila pola godine u vezi sa deckom koji je stariji od mene 7 godina. Veruj mi, daleko sam od bilo kakve vrste izopacene pacenice, kako bi me ti nazvao. Nisam bila s njim iz svog hira niti zbog toga shto ne znam shta hocu. Bila sam s njim zato shto sam ga volela. A vi ljudi bukvalno iskljucujete mogucnost da se dvoje ljudi vole ako postoji razlika u godinama. Ponavljam, to su predrasude... i tuzno je shto niko ne zeli da sagleda drugu stranu, vec je napljuje i osudi da bi ispao pametan...

Back