Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
'92 јбт :shock: Који је то са девојкама и са деведес' другим? :razz:i super dechka koji je chetiri godine mladji a s kojim bih bila.
Does that make me nuts?
No, that makes you a sexual predator

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'92 јбт :shock: Који је то са девојкама и са деведес' другим? :razz:i super dechka koji je chetiri godine mladji a s kojim bih bila.
Does that make me nuts?
Ne znam da li je ova tema bila skoro sam pristupio ovom delu,ako jeste LOCK.
Ne znam kakav je kod vas slucaj,ali u mojoj skoli katastrofa isto tako i sa mojim drugaricama.
Svaka ima decka starijeg bar 5 godina,?ZASTO?,zato sto vozi auto i ima pare ili svoju gajbu ne kontam,ako nekoj pridjem odma mi preti da ima decka od 20-21 godinu-to me neplasi toliko imam i ja svoje drustvo nego me zanima zasto.Mislim ne smeta meni sto on ima pare imam i ja,ne smeta meni sto on vozi auto vozicu i ja cim napunim 18,ja vozim skuter,i nisam uopste ljubomoran na one koji imaju zato sto imam ija,nije ovo hvaljenje nego da ne ispadne on nema pare ni devojku onaj ima pa mu sad smetaju godine...Mozda 3% devojaka kod mene u skoli je ousteno i spremno za salu ja volim da se salim,a ne da smaram devojku sa da li me volis,i nekim praznim ljubavnim pricama koje kada cujem da neko govori nekoj devojci bude mi smeno,mislim on njoj Volim te,ne mogu bez tebe i sutra sa drugom...
Jbt...koga farbaju...nasle nekog jadnog,koji je pritom burzuj,pa se napalile,pa ajmo sad u setnjicu sa jaguarom...![]()
Drzi se ti normalnih,skromnih,po tvojoj meri skrojenih devojaka:razz:,ove zaobilazi,ili kako hoces8-)Sigurno takvih ima na gomile,samo malo potrazi...:wink:
za neke mladje godine da...ali preko dvadesetak vec razlika se prakticno gubi....naravno mislim na one koji su normalni u vugla,a ne na one nedorasle debile![]()
Jbt...koga farbaju...nasle nekog jadnog,koji je pritom burzuj,pa se napalile,pa ajmo sad u setnjicu sa jaguarom...![]()
Drzi se ti normalnih,skromnih,po tvojoj meri skrojenih devojaka:razz:,ove zaobilazi,ili kako hoces8-)Sigurno takvih ima na gomile,samo malo potrazi...:wink:
ma....
"ja sam uvek bila sa bas starijima...sta cu sa tobom?" ili paljenje na momke toliko starije...recimo da sam se naslusao takvih prica... sada kuliram... libo me tuki dal ce da me snimi neka ckapi sto nosi minimalni mini sto bi rekao marcelo...ono opusteno kuliranje sa drustvom...i ima vise rezultata nego ranije kada sam jurio ribe...
zato pamet u glavu, evre u dzep i polako... sutra ces i ti poloziti pa ces muvati klinke![]()
a ko je postavio i ozvanicio tu granicu od tri godine?![]()
Као прво генерализујешNe znam da li je ova tema bila skoro sam pristupio ovom delu,ako jeste LOCK.
Ne znam kakav je kod vas slucaj,ali u mojoj skoli katastrofa isto tako i sa mojim drugaricama.
Svaka ima decka starijeg bar 5 godina,?ZASTO?,zato sto vozi auto i ima pare ili svoju gajbu ne kontam,ako nekoj pridjem odma mi preti da ima decka od 20-21 godinu-to me neplasi toliko imam i ja svoje drustvo nego me zanima zasto.Mislim ne smeta meni sto on ima pare imam i ja,ne smeta meni sto on vozi auto vozicu i ja cim napunim 18,ja vozim skuter,i nisam uopste ljubomoran na one koji imaju zato sto imam ija,nije ovo hvaljenje nego da ne ispadne on nema pare ni devojku onaj ima pa mu sad smetaju godine...Mozda 3% devojaka kod mene u skoli je ousteno i spremno za salu ja volim da se salim,a ne da smaram devojku sa da li me volis,i nekim praznim ljubavnim pricama koje kada cujem da neko govori nekoj devojci bude mi smeno,mislim on njoj Volim te,ne mogu bez tebe i sutra sa drugom...
Као прво генерализујешНема свака 5 година старијег
Друго, ако хоћеш да послушаш мене, она ћеш забаталити те рибе које су са неким ликом зато што он има 20 година, ауто, гајбу или шта ја знам шта све не. Дружи се ти фино са тих 3% опуштених риба у школи, а ове остале поздрави од мене (шифра: имам ауто на РС табле, гајбу, 21год и шишам се на ћелаво по потреби).
п.с. ово последње је шала наравно![]()
Као прво генерализујешНема свака 5 година старијег
Друго, ако хоћеш да послушаш мене, она ћеш забаталити те рибе које су са неким ликом зато што он има 20 година, ауто, гајбу или шта ја знам шта све не. Дружи се ти фино са тих 3% опуштених риба у школи, а ове остале поздрави од мене (шифра: имам ауто на РС табле, гајбу, 21год и шишам се на ћелаво по потреби).
п.с. ово последње је шала наравно![]()
Значи у суштини, хоћеш да кажеш да си била толико пијана и/или дрогирана да се ни не сећаш с ким си (се) и шта си радила? :-DMada, ja za mnoge sa kojima sam bila i ne znam koje su tačno godište, tako da ne mogu da tvrdim da niko nije bio stariji od '86...![]()
da bar jesam, onda bih znala u čemu je problem... ali ja ne pijem, a ni ne drogiram se...Значи у суштини, хоћеш да кажеш да си била толико пијана и/или дрогирана да се ни не сећаш с ким си (се) и шта си радила? :-D