NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
mladji me asociraju na mleko i plazma keks 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mladji me asociraju na mleko i plazma keks![]()

Kratko i jasno pitanje: da li vas više privlače stariji ili mlađi muškarci/žene i zašto?

daj sta das?pa ono od 15-45![]()

drtino tako ces tesko nabaciti piletinu od 60 godina 8)Nemash pojma,cike su super ovo ono.
Cccc...pohotna babetina shto juri piletinu..misim strashno!
Mene su oduvek privlachili MLADJI...a i ja njih...![]()

...u svet astrologije sam ushla pokushavajuci da nadjem odgovore na pitanja koja vec godinama zivim...i bila bih jaaako zahvalna kada bi mi neko pomogao...interesuje me da li je moguce da u nechijoj natalnoj pronaci razloge zashto neka osoba(u ovom slucaju,ja) jednostavno ne moze da ima vezu,ljubav????Imam 26 godina i nikada nisam imala vezu(formalnu),samo tzv. neobavezne veze seksualnog karaktera...zapravo,mushkarci me dozivljavaju iskljucivo i samo kao devojku za sex...A meni treba ljubav...Sunce mi je na 5. stepenu Vage,Asc na 20 stepenu Ovna,Mesec na 11 Vage u 6. Venera na 18. Skorpije (sekstil sa Mesecom, kvadarat sa Marsom na 16. Lava u 5. i u konjukciji sa Uranom na 27. Skorpije u 8.) Pokushala sam da postavim kartu,ali mi ne uspeva pa zato evo mojih podataka 28.09.1981. 17.55h Shabac
Ima li neko slichne aspekte???I slichnu prichu???
![]()

daj sta das?
malo mladji su mi ipak drazi,a dosta stariji su mi fuj,cike.
(sace neko da se javi da kaze kako nemam pojma kako su cike super,evo vec imam traume od takvih odgovora do sada)
Kratko i jasno pitanje: da li vas više privlače stariji ili mlađi muškarci/žene i zašto?
To je ono oko 40? ili više? ;-)......zlatnim srednjim .............;-)
ahh georgeMladje..ti si izuzetak![]()
ahh georgekakav dzentlmen
kako to ja sam izuzetak?Da ne bude sablonski uvek..uglavnom![]()
kako to ja sam izuzetak?a ja mislila ne simpatišemo se
pa jeste izmedju ostalog

mladji me asociraju na mleko i plazma keks![]()

To matori asociraju na jogurt...![]()
Samo mladji dolaze u obzir. Mora ih netko naucit. Ja san mnogima bila uciteljica.
kratko i jasno - privlače me muškarci koji su nekoliko godina stariji od mene, ali ne više od..recimo 5-6 godina....one starije uopšte ne posmatram kao muškarce, one mlađe od mene takođe...