STARIJI ILI MLAĐI MUŠKARCI/ŽENE?

• Začetnik teme Začetnik teme sjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Шта не?

Докажи.

Није исто да ли жена од 20 или од 50 воли старије/млађе...:cool:

Pa i nije razlicito...

Ako od 20 boli nekog od 30 i ako od 50 voli nekog od 60... U oba slucaja potpada pod moju definiciju.

Naravno ona od 20 ipek tekso da moze da trazi nekog mladjeg... naravno, neke granice postoje, ali principi su isti.

Pa i nije razlicito...

Ako od 20 boli nekog od 30 i ako od 50 voli nekog od 60... U oba slucaja potpada pod moju definiciju.

Naravno ona od 20 ipek tekso da moze da trazi nekog mladjeg... naravno, neke granice postoje, ali principi su isti.

da li ovo neko osim tebe moze da razume..da zena od 30 godina koja voli muskarca od 40 ..na primer..sve to zarad kesa..mislim sa tim kesom ..vec postaje dosadno..nisu svi pacenici..pa da razmisljaju i zive na taj nacin..

Keš, seks... a ljubavi nigde?:roll:
Mnogo si ti to banalizovao.

To sto si ti mislio ne znaci da je tako..postavljas temu a ni sam ne znas sta i kako..osim kesa i interesa neke druge vrste postoji i ljubav medju ljudima..pitanje je kako sa takvim razmisljanjima do sada i dalje..

Da covek samo cita na forumu sta se pise (sta zenske pisu) ja mislim da kada bi izasao na ulicu i malo proveo vremena, mislio bi da je zalutao u drugu dimenziju...

A nekad i ja poverujem da je stvarno tako, kao sto ti kazes. Ali vrlo brzo vidim ipak da nije... :|

Na kraju sve se vrti oko kesha i sexa.

Back