- Poruka
- 182
Kratko i jasno pitanje: da li vas više privlače stariji ili mlađi muškarci/žene i zašto?
Nema to veze sa godinama. Ama bas nikakve. Nemogu odgovoriti na pitanje jer mi godine nisu ni faktor privlacnosti ni odbojnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kratko i jasno pitanje: da li vas više privlače stariji ili mlađi muškarci/žene i zašto?
....oni tebi dodju nesto ko' vanzemaljci:?
Meni odgovara zena sa 32 pa do 45 godina samo da ima vece sise i dupe da je lepa i da oce da radja decu
Meni odgovara zena sa 32 pa do 45 godina samo da ima vece sise i dupe da je lepa i da oce da radja decu
Hm. Gde nam je sad vesela zzena...
'Ја волем лијепе и паметне. Године, то је небитно.
Више бих волио провести 10 дана на мору са Тином Тарнер или било којом лијепом женом (њених година, 60+) него с ружном од 25. Или још горе глупом.
С глупом могу али кратко, 1-2h па разлаз.
![]()
A sta mislite o razlici od 17 godina da li je to previse?
32 godine devojka i 49 muskarac
Slaganje po mnogim zivotnim pitanjima je savrseno, u odnosu je problem sto ona vise voli pokret, sport i to je sastavni nerazdvojivi deo zivota, a on nije za to. U seksu sve ok
Njeno okruzenje smatra da je ova razlika u godinama losa za nju.
Roditeljima i ne prica
Veza je ozbiljna, da li stupiti u brak?[/QUO
Ludilo, pa to je neki primer kao iz Holivuda. Ne znam mislim da je ipak malo previše.
Moji roditelji bi me se sigurno odrekli u takvim okolnostima.
A sta mislite o razlici od 17 godina da li je to previse?
32 godine devojka i 49 muskarac
Slaganje po mnogim zivotnim pitanjima je savrseno, u odnosu je problem sto ona vise voli pokret, sport i to je sastavni nerazdvojivi deo zivota, a on nije za to. U seksu sve ok
Njeno okruzenje smatra da je ova razlika u godinama losa za nju.
Roditeljima i ne prica
Veza je ozbiljna, da li stupiti u brak?
...definitivno stariji....i to bash na taj holivudski nachin, kako je to nazvala maysi....