aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.783
da ne budem drzak,"babe" salju poruke,hiljade poruka,zovu,pricaju...zanima ih tudji zivot,one cak predlazu i savetuju mlade ucesnike u tim uzasnim emisijama. zovu,pricaju,prave se pametne i "iskusne". zalazu se,kukaju,placu,saosecaju sa ucesnicima... cela ta prica sa rijaliti programima je vecini omladine da kazem - vrlo odvratna,porazavajuca,oni to preziru,barem tako kazu. mada sigurno ima i gledatelja mladih. posto babe ili starije zene uglavnom zovu emisiju,a retko kad neki deda pozove,tu ima neki psiholoski aspekt. poznato je da zene vole da ogovaraju,mada ne treba generalizovati nista. meni su recimo,jako odvratni ljudi koje zanimaju i koji vole da se mesaju u tudje zivote,prakticno samo gledam svoja posla i ne interesuje me nista drugo. i ne razumem prosto taj mentalni sklop kog zanima tudji zivot u tolikoj meri. Miroljub Petrovic je rekao mnogo gluposti,ali i mnogo dobrih stvari,on je diskutabilan. u jednoj emisiji je rekao: zene,to je drugi svet bajo,nemas tu sta da trazis. druzi se sa muskarcima,a kad se sedne za sto,zene neka sede sa zenama odvojeno i pricaju o svojim zenskim temama. sto je sasvim okej,po meni. nego da ne zalazim dalje u tom pravcu. voleo bih da prokomentarisete malo na tu temu, zasto se zapravo starije dame toliko "zalazu" i sudeluju za dogadjaje u zivim programima na televiziji? da li su to uglavnom imucnije babe,jer poruke kostaju,a one ih salju na hiljade i hiljade? da li postoji neki zdraviji nacin provodjenja vremena u starim danima? da imate vlast,da li bi kompletno ukinuli trovanje rijaliti programima putem televizije?
(ne gledam televiziju,sve sto sam naveo je iskljucivo iz price mojih ukucana,koji svi gledaju rijaliti)
(ne gledam televiziju,sve sto sam naveo je iskljucivo iz price mojih ukucana,koji svi gledaju rijaliti)