крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 11.350
Мени је исто. Ти не идеш на свадбу.Ako je tebi tako lakse.
Ја идем на Бубањ поток.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је исто. Ти не идеш на свадбу.Ako je tebi tako lakse.
Ja recimo sad kad pljusti ova dosadna kisa na posao idem busom sidjem stanicu ranije i onda prelazim Petrovaradinski most brzim hodom imas i uzbrdicu dok se penjes na most,milinaBrzi hod je strava. Po meni najzdraviji kardio.
Ma kakve svadbe. Ne gleda mi se taj cirkus.Мени је исто. Ти не идеш на свадбу.
Ја идем на Бубањ поток.
Desetak do 15tak mladja.Prosto pitanje - da li je najbolje da vam partner/ka (za ******* ili vezu) bude starijih ili mladjih godina od vas?
Da, dobra fora, preseces malo i odradis. Ja ovde imam za setnju i prirodu ali ne radim to dok je vazduh zagadjen. Zato sobni i imam kontrolu nad sobom. A napolje kad god ima prilike do lepog vremena.Ja recimo sad kad pljusti ova dosadna kisa na posao idem busom sidjem stanicu ranije i onda prelazim Petrovaradinski most brzim hodom imas i uzbrdicu dok se penjes na most,milina
Pa kod nas nije toliko zagadjeno bar ne tu oko dunava gde sam jaDa, dobra fora, preseces malo i odradis. Ja ovde imam za setnju i prirodu ali ne radim to dok je vazduh zagadjen. Zato sobni i imam kontrolu nad sobom. A napolje kad god ima prilike do lepog vremena.
Ovde jeste zimi i jesen. Prolece- leto milina. Zelenilo, gde godn renes izletis u prirodu. Jedva cekam na leto, neko picence, napolje, do kasno.Pa kod nas nije toliko zagadjeno bar ne tu oko dunava gde sam ja
Pa mladja mozda pre, jer nam se cesce poklopi seksualni nagon, zabava, elan. Starije koje srecem mahom su da se skrase, seks nije bitan, bitno je da gledamo rts zajedno i to. Ali i to nije pravilo. Ima i mladjih koje su starmale, da se vodaju po svadbama i te fore ozbiljna sam teta.
U kom smislu?pobjeda
Sve tacno, ovo za rts i svadbe mi smijesnoU kom smislu?
JujujuLepo je kad je mladja a ti udjes. Prosiris joj vidike. Pa onda o tome razgovarate.
Sve tacno, ovo za rts i svadbe mi smijesno
Ma mladje su bolje, jer one su okrenute vise muskarcu a i ne moras sa njom kad ostaris provoditi previse vremena cisto da joj ne smetas jer si dosta stariji.Desetak do 15tak mladja.
Moze i 20tak al da ne preterujemo. Ne valja bas preterivati.
Ne zayebavaj, vidi kakva je, da te zagrli sikama da ti celo lice namaze faktorom 10.
Od ovoga odmah dobiješ opasnu alergijsku reakciju, ne budaliNe zayebavaj, vidi kakva je, da te zagrli sikama da ti celo lice namaze faktorom 10.
Ma sta jujuces?Jujuju