Miša Šmolja
Domaćin
- Poruka
- 4.055
Prosto pitanje - da li je najbolje da vam partner/ka (za ******* ili vezu) bude starijih ili mladjih godina od vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za tenispartner za šta?

za tenis![]()
Možebude starijih ili mladjih godina
Прво треба да се види шта ти нудиш, па онда све остало.E, ne igram tenis jbg
Prvo se vidi za šta nam treba partner, pa onda biramo..
Recimo ako želiš da imaš decu, oženiš se , onda gledaš jednu vrstu osoba, ako želiš provod za 1 noć, drugu, prijateljstvo sa benefitima treću itd
Od toga zavisi i izbor godina
Kod mene - dobila sam decu sa 7 god mlađim, za sex može 10 god plus minus, za ostariti zajedno najbolje mojih godina.
Прво треба да се види шта ти нудиш, па онда све остало.
Мени ниси рекла ништа.Pa ja rekla šta ja imam, a ti reci šta ti imaš na temu
Lako ću ja sa mnom
Која фора.Ni ti meni haha
poz
Само паре.Pa mladja mozda pre, jer nam se cesce poklopi seksualni nagon, zabava, elan. Starije koje srecem mahom su da se skrase, seks nije bitan, bitno je da gledamo rts zajedno i to. Ali i to nije pravilo. Ima i mladjih koje su starmale, da se vodaju po svadbama i te fore ozbiljna sam teta.
A jooj vise ti s tim paramaСамо паре.
Како идеш на свадбу без пара? Шта поклањаш?A jooj vise ti s tim parama
Lebe mekani kakav fitnesOdoh da radim malo fitnes. Primetio sam otkako ga radim, cice me smekaju ociglednije na ulici vise. A ovo danas moderno je ludilo, mozes da motas bajs i cvrkas u telefon.![]()
Како идеш на свадбу без пара?Odoh da radim malo fitnes. Primetio sam otkako ga radim, cice me smekaju ociglednije na ulici vise. A ovo danas moderno je ludilo, mozes da motas bajs i cvrkas u telefon.![]()
P malo kardio, malo sklekovi o to. Lagano nikakvo ludilo. Forma.Lebe mekani kakav fitnes
Ne idem.Како идеш на свадбу без пара?
Знам. Нема пара.Ne idem.
Meni dosta 25 min traka trcanje brzi hod...Kao novaP malo kardio, malo sklekovi o to. Lagano nikakvo ludilo. Forma.
Ako je tebi tako lakse.Знам. Нема пара.
Brzi hod je strava. Po meni najzdraviji kardio.Meni dosta 25 min traka trcanje brzi hod...Kao nova