Starije igrice

LastGentleman

Primećen član
Poruka
908
Pozz drustvo,nedavno sam instalirao punisher-a (koja je inace extra starija igrica) i doom 3

Imam laptop novije generacije sa win 8.1 sistem i nekako mi se cini da su igrice onako fest shit mislim to mi je cudno

znam da sam pre 3 godine na nekoj rndoliji od racunara igrao ova dva naslova i cini mi se kao da je grafika bila realisticnija,i imala vise reda
a sada recimo igram punishera i onako sve braon zidovi kockaste sijalice neke texture nedostaju ne kontam u cemu je rec,da li je i vama isto tako ?

Pa da vervotano si u pravu bas sam skorije igrao AC brotherhood i far cry 3, ali precicu ja i ovo sta sad treba optimizovati oci za sve

EE ako si stariji tako 90,92 godiste,sigurno znas kakva je pometnja izbila kada je izaso doom 3,secam se da me je drug zafrkavao
zato sto mi je fest kocilo na radeon 9200 on je imao tada 9600 pro al je i on na min morao da pokrece :D ehh dobra vremena,dobra vremena

Pa da vervotano si u pravu bas sam skorije igrao AC brotherhood i far cry 3, ali precicu ja i ovo sta sad treba optimizovati oci za sve

EE ako si stariji tako 90,92 godiste,sigurno znas kakva je pometnja izbila kada je izaso doom 3,secam se da me je drug zafrkavao
zato sto mi je fest kocilo na radeon 9200 on je imao tada 9600 pro al je i on na min morao da pokrece :D ehh dobra vremena,dobra vremena

Dobra su vremena bila kada je svaka nova generacija grafickih kartica donosila ogromne skokove. To je bilo pre 2000te carstvo Voodoo kartica pre pojave prvog GeForce. Sadasnji nVidia SLI je nastao jos 1998 i koristile su ga tadasnje Voodoo 2 kartice(nVidia je kupila 3dfx, kompaniju koja je proizvodila Voodoo) Cak je i ATI Crossfire razvijen od strane inzenjera koji su pre toga radili za 3dfx. Voodoo 5 je prva kartica sa anti-aliasing.

Back