blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
auuu pa baš se radi o ovoj temi... čitaj i ne skači u reč ,-)Milojko Vasic:Alo ! Vas dve ste opet pocele neke privatne konverzacije. Nismo se tako dogovorili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuu pa baš se radi o ovoj temi... čitaj i ne skači u reč ,-)Milojko Vasic:Alo ! Vas dve ste opet pocele neke privatne konverzacije. Nismo se tako dogovorili.
Gazdarica:Tacno... Nas dvije cijelo vrijeme pricamo o odnosu gdje je muskarac mladji od zene... :wink:
pa eno piše gore da smo ja i Limit bili 7,5 god razlike... a sve u svemu bila je to kewl kombinacija 8) i godine... ma kakve godine... time su opterečini svi sa strane sem onih koji su u vezi...Milojko Vasic:Gazdarica:Tacno... Nas dvije cijelo vrijeme pricamo o odnosu gdje je muskarac mladji od zene... :wink:
Dobro ajde. Pricajte.
Gazdarica:Hehehe, smizlo je li to kod tebe po sistemu:Mladje-sladje...???![]()
![]()
![]()
A jesi li ti 'madz' musko ili zensko ? Mislim, daj, lepote ti tvoje, definisi se !madz:A sto se ne bi secale oznojenih noci i kreveta?
Milojko Vasic:Jao, prosto mi dodje da kazem: "Sram vas bilo".
Dobro, dokle cete da se nasladjujete secanjima na oznojene noci u krevetima sa decacima ?
Pa gde je tu ljubav ? Razumevanje ? Podrska ? Romantika ?
Ma nista vise, sve je ok.madz:Na nesrecu, ne postoji polje u profilu za pol. Dakle, ovako:
Pol-muski
Godiste-1979
Ime-Aleksandar
Eto, to je otprilike to. 8)
Jos nesto?
Pozdrav
Tako je Sanja, u pravu si . I ja to tvrdim od samog pocetka.sanja:da se vratimo na temu... posle vise iskustava sa "mladjima", zakljucak je sledeci: sve je to interesantno i lepo dok oboma odgovara. za seks-super, sve ostalo uglavnom missunderstanding.
mile grešiš... mi smo baš imali svega toga više nego sexa... i to mi nedostaje...Milojko Vasic:Jao, prosto mi dodje da kazem: "Sram vas bilo".
Dobro, dokle cete da se nasladjujete secanjima na oznojene noci u krevetima sa decacima ?
blondi:mile grešiš... mi smo baš imali svega toga više nego sexa... i to mi nedostaje...Milojko Vasic:Jao, prosto mi dodje da kazem: "Sram vas bilo".