Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
toliko se pominje novi svetski poredak da ja vise i ne znam sta je to stari svetski poredak pa ako bi neko mogao da mi objasni...bio bih zahvalan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
» Под "старим" поретком би се могли подразумевати поједини елементи јудео-хришћанске традиције, пре свега: «
Aurora Aurea:Primećujemo kako se masoneriji, iluminatima i mondijalistima koji stoje iza projekta o novom svetskom poretku jako žuri da sklone sa scene sve lokalne tirane i despote. I neke su skinuli (Milošević, Sadam, talibanski režim,...). Ideja je da se skinu lokalni despoti da bi se mogla instalirati planaterna despotija i tiranija.
» Koliko ja znam od 1991. godine, odnosno od trenutka Kada je Bus senior proglasio novi svetski poredak odobravajuci napad na Irak, proslo je malo vise od 3,5 godine! «
» ! I na kraju nijedan svedski poredak nije u potpunosti unisten nego se samo prelivao u novi, koristeci stecenu geopoliticku prednost prethodnog i njegove tehnoloska dostignuca «
» већ укидање СВИХ влада, од локалне, преко регионалне па све до државне. Они сматрају да је свака власт - тиранија. Ако не верујеш мени, прочитај литературу коју су они сами писали. «
» Нови светски поредак је требало да буде успостављен 1.1.2000. Зато су Џорџ Буш (отац садашњег председника Сједињених Држава) и остали завереници ишли на "дочек" Нове године у Египат, да би били близу Пирамиде (то је она која се налази и на новчаници од једног долара) која НИЈЕ била мртвачница, како се мисли, већ ХРАМ посвећен богу Сунцу, тј. ЛУЦИФЕРУ!!! «
Aurora Aurea:Nisi u pravu. Da bi se dijabolička moć širila potrebna je uvek hijerarhija vlasti, time i vlade raznih stepena ovlašćenosti. Uspostavljanje jedne svetske vlade ne znači poništavanje lokalnih i nacionalnih vlasti, već samo njihovo potpuno podredjivanje centralnom punktu. Svet odjedared ne može uskočiti u tiraniju koju bi vodio samo jedan čovek, već mora proći i kroz fazu konfederalizma i federalizma, a to dakako znači i postojanje država (sa bitno smanjenim suverinitetom) i državnih vlasti. Jer te državne vlasti treba da održe prividni red.
U novom satanskom poretku planeta će godinu dana, tačnije 360 dana biti konfederacija, dve godine će biti uredjena kao federacija, a pola godine će njome apsolutistički vladati jedan čovek, Antihrist, Sin Propasti.
» Прилика за формирање Светске владе ја било много, међутим, ниједна од њих није искоришћења. Завера НЕ ЖЕЛИ Светску владу! То су нам сами завереници показали, што својим деловањем што у својим књигама.
Као што рекох, њихов циљ је укидање СВИХ влада, држава, нација, религија. Да би се до тога дошло неопходно је елиминисати најпре националне владе и пребацити њихова овлашења на будуће регионалне владе. Најбољи пример за то је Европска унија.
У догледној будућности, ако су моја истраживања тачна, а нема разлога да не буду јер се базирају на цитирању самих креатора Новог светског поретка, биће форимирано неколико регионалних влада, сличне Европској унији, које ће заменити националне. Лакше је, касније, уништити пет него 300 влада, колико их данас има у свету. «
» Али, као што рекосмо, овде се ради о пирамидалној завери, тако да је могуће да присталице Светске владе нису у потпуности упознати с крајњим циљевима Завере«
» Дозволи ми да ти изнесем одређене аргументе који иду у прилог тврдњи да ова Завера НЕ ЖЕЛИ никакву Светску владу. «
» Нови закон, који ће заменити све постојеће, већ је написан! «
» Уједињене нације постоје већ 60 година, а никада нису добиле ону улогу која им је, наводно, била намењена. Другим речима, УН никада није постао Светска влада!!! «
Iluvatar:Zasto uvek, ali, U V E K, kada covecanstvo odluci da krene napred, se odmah pojavljuju "teorije zavere"...
Porodica je pocela da umire, prosto ima previse ljudi na planetu, Zemlja sve vise lici na kosnicu i na kraju ce, mozda, to i postati, jer su potrebni radnici...
ne razumem gospodine Ce Gevara...Pobunjenik:Iluvatar:Zasto uvek, ali, U V E K, kada covecanstvo odluci da krene napred, se odmah pojavljuju "teorije zavere"...
Porodica je pocela da umire, prosto ima previse ljudi na planetu, Zemlja sve vise lici na kosnicu i na kraju ce, mozda, to i postati, jer su potrebni radnici...
?????? ???????! ?? ?? ??? ???? ?????????? ?????! ???????? ????? ??????, ????? ?????? ???? ????????, ?????????? ?? ? ?????? ????? ????????? ? ???? ????????? ??????:
??????? ? ???????????? ?? ????????? ??????????? ????? ?????????, ????, ? ???????? ????, ?????? ?? ????? ????? ?? ????????? ??????? ?????? ?? ?? ???? ?????????. ? ???????, ??? ?????, ???? ?????? ???????? ? ??? ????? "???????? ?????" ???? ?????????? ????? ??????? ? ??????????? ??? ?? ???? ????? ??????, ??? ????? ???????? ? ????.
?????, ?????? ???????! ???? ?? ??? ?? ?? ????? ????? ??, ??? ????? ???? ??????? ??????! ????? ?? ?? ?????? ?? ? ???????? ?????:
????? ???????? ????? ??? ? ?????? ????? ??????, ? ??? ???? ????? ??? ??? ??? ?????? ??? ? ?????? ????? ?????????????.
????? ????, ?????????? ?????? ?? ?? ???? ????????? ?????? ?? ??????? ??????????. ?? ?? ??? ???? ?? ????????? ?????????? ??? ?? ???? ?????????.
??? ????? ?????. ???? ???? ??????????!!! ?? ?? ????? ?????? ??????? ???? ??? ????????? ??? ???? ?????????, ???? ?? ?????? ?? ??????? ??????? ??????????! ??, ?????? ??????, ????? ?? ?? ????????? ???? ?????? ?? ??????? ? ???? ?????!!!!!!!!!!!
» Мајстор Хирам симбол интелигенције, слободе и истине, а убице представљају симболе тираније, незнања и нетолеранције, односно фашизма. «
» Нови светски поредак се такође може назвати и Нови СЕКУЛАРНИ поредак, односно поредак у коме су раздвојени Држава и Црква. «
» Дакле, масони тврде да Држава и Црква представљају ТИРАНИЈУ, и зато се залажу за њихово уништење! «
» , јер ови безумници не желе никакве државе, владе или цркве! «
» И на крају Луцифер уништи небо и земљу. «
Aurora Aurea:Masonski simbolizam predstavlja izvrtanje i profanaciju judeohrišćanskog simbolizma. U njihovoj postavi njihov simbolizam i njihovi rituali i inicijacije su jadne i besmislene teatralne budalaštine, koje ne zaslužuju da im se posvećuje ozbiljnija pažnja.
Aurora Aurea:Srž masonerije, pogotovo judeo-masonerije i pseudoiluminizma je mržnja prema Hristu i hrišćanstvu.
Slažem se da će NSP biti u izvesnom smislu reći i novi sekularni poredak, poredak najvećeg bezbožništva, poredak najveće vere u ljude-bogove, ali to ne znači da neće biti nikakve dominantne religije.
» Не бих ја баш толико потцењивао масоне. ... ти људи - какви су такви су - ВЕОМА СУ УТИЦАЈНИ! Треба пажљиво читати њихову литературу, јер се на тај начин најбоље могу открити њихови планови. «
» И не заборави:
ЧИНИ ШТА ТИ ЈЕ ВОЉА, И ТО ЋЕ БИТИ ЦЕЛИНА ЗАКОНА. «