Stari forumaši

Meni nedostaju zene sa Zena. Vragana, Kvinsi, Troja, Veja, Elektrika.
Strki i Dodola sa LjiSa.
Neki ljudi od pre, Ranjeni Zoro, Dragoljub, koji je isto preminuo. Ne mogu ni da se setim svih.

Kvinsi, Vragana i Veja i meni nedostaju, žao mi je što ih nisam upoznao, Kvinsi me je čini mi se zvala na okupljanje, ali nije se dalo da se nađemo. Ona je stvarno sjajna, a Vragec je urnebesni genije.

Sećam se da me je Veja iznervirala na kraju, moguće da sam i ja nju, ali ne drži me to odavno. Zapamtio sam je kao divnu i pametnu ženu, nadam se da je dobro.

Ili možda strah da te ne odgovore od tvojih utvrđenih stavova?
Ne, naprotiv, nemam problem da promenim stav ako me neko razuveri dokazima i prostom logikom.

Bitisati se neistomisljenicima je kao sa strancima; jednostavno se ne razumete, bez obzira koliko pricali i objasnjavali jedno drugom.

Postujem da ljudi drugacije razmisljaju i eto ih tamo sto bi se reklo; imam dovoljno godina da ne zelim da gubim vreme na razgovore sa neistomisljenicima.

Ali taj čovjek je trknut... plus što prema vlastitim fotografijama koje je ovdje stavljao, nije bijelac, već Turčin.
Jednostavno ima te muslimanističke oči.
Svaka mu čast što deklarira antibalinluk na sve strane, ali jednostavno ima tursku njušku.
Na Krstsrici će ga Srbi prihvatiti kao rođenog brata, zbog toga što im je ideologija najbitnija, kao i Hrvatima, ali za mene je on rasna tragedija.
Pokojna baba Marija, savršeno je prepoznavala muslimanske gubice.

Ali taj čovjek je trknut... plus što prema vlastitim fotografijama koje je ovdje stavljao, nije bijelac, već Turčin.
Jednostavno ima te muslimanističke oči.
Svaka mu čast što deklarira antibalinluk na sve strane, ali jednostavno ima tursku njušku.
Na Krstsrici će ga Srbi prihvatiti kao rođenog brata, zbog toga što im je ideologija najbitnija, kao i Hrvatima, ali za mene je on rasna tragedija.
Pokojna baba Marija, savršeno je prepoznavala muslimanske gubice.
Otvorio je temu na HB forumu "darthov sobičak za druženje" i prvih 80 strana ispiso sam sa sobom.Poslije 80 strane mu u sobičak ulaze lapsi i Aleksa na druženje. :hahaha:
Kakve su tu psovke padale,i koje je to naguravanje bilo...:rotf:

Otvorio je temu na HB forumu "darthov sobičak za druženje" i prvih 80 strana ispiso sam sa sobom.Poslije 80 strane mu u sobičak ulaze lapsi i Aleksa na druženje. :hahaha:
Kakve su tu psovke padale,i koje je to naguravanje bilo...:rotf:
Буквално је исто и овде имао, док му нису дошли @Ganfajter и @krompir 2.1.

Poslednja izmena od moderatora:
Najvise se spominju dart i krompirko.
Doduse dart samo po losim stvarima.
Krompirko je miljenik foruma, nije los lik. Voleo je svakog da nasmeje.

Meni nedostaju mnogi. Ima ovde osoba koje obozavam, stv. Ima divnih dusa, ima par kvalitetnih zena. Ima osoba koje umeju da me nasmeju i da mi poprave dan. :heart:

Back