- Poruka
- 54.863
ДваImali smo i člana koji je preminuo.online
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ДваImali smo i člana koji je preminuo.online
Meni nedostaju zene sa Zena. Vragana, Kvinsi, Troja, Veja, Elektrika.
Strki i Dodola sa LjiSa.
Neki ljudi od pre, Ranjeni Zoro, Dragoljub, koji je isto preminuo. Ne mogu ni da se setim svih.
Ne, naprotiv, nemam problem da promenim stav ako me neko razuveri dokazima i prostom logikom.Ili možda strah da te ne odgovore od tvojih utvrđenih stavova?
I na svakom forumu je izuzetno "omiljena" među forumašima.Lapsi ima iskustva sa 55 foruma![]()

Darth je najbolji prijatelj od @lapsi i @aleksije radicevic
Krompir nije, on je jednostabno trolčuga, za Dartha ne znam.

Molim te reci mi da se šališ.
Jesam vas nervirala ili što bi moja baba rekla ,,izvlačila vam mast,,!I na svakom forumu je izuzetno "omiljena" među forumašima.![]()

Ali taj čovjek je trknut... plus što prema vlastitim fotografijama koje je ovdje stavljao, nije bijelac, već Turčin.Ne šali se!
![]()
Ne šalim.Kakva je harmonija između njih vladala na HB forumu je rijetko viđeno.Molim te reci mi da se šališ.

Najviše si nas nervirala kad bi poplavila,mene posebno.Jesam vas nervirala ili što bi moja baba rekla ,,izvlačila vam mast,,!
Jedino ledeni Kvaka se nije uzbuđivao, bilo mu mrsko!
A imala sam i najboljeg druga. Karamelicu.![]()

Čekam @lapsi i @aleksije radicevic da se očituju.Ne šalim.Kakva je harmonija između njih vladala na HB forumu je rijetko viđeno.![]()
Simo, ja planiram sada da i ti poplaviš. Bar vene da ti iskoče, ako ništa drugo.Najviše si nas nervirala kad bi poplavila,mene posebno.
Ništa nije bilo slađe,nego te vuć za jezik dok ne polaviš.![]()
Družili smo se, nije da nismo. Prvo je Elit izbačen, pa ja, onda ulizica Aleksije.
Otvorio je temu na HB forumu "darthov sobičak za druženje" i prvih 80 strana ispiso sam sa sobom.Poslije 80 strane mu u sobičak ulaze lapsi i Aleksa na druženje.Ali taj čovjek je trknut... plus što prema vlastitim fotografijama koje je ovdje stavljao, nije bijelac, već Turčin.
Jednostavno ima te muslimanističke oči.
Svaka mu čast što deklarira antibalinluk na sve strane, ali jednostavno ima tursku njušku.
Na Krstsrici će ga Srbi prihvatiti kao rođenog brata, zbog toga što im je ideologija najbitnija, kao i Hrvatima, ali za mene je on rasna tragedija.
Pokojna baba Marija, savršeno je prepoznavala muslimanske gubice.

Svi tvoji planovi završe u oblacima još u samom planiranju.Simo, ja planiram sada da i ti poplaviš. Bar vene da ti iskoče, ako ništa drugo.![]()

Буквално је исто и овде имао, док му нису дошли @Ganfajter и @krompir 2.1.Otvorio je temu na HB forumu "darthov sobičak za druženje" i prvih 80 strana ispiso sam sa sobom.Poslije 80 strane mu u sobičak ulaze lapsi i Aleksa na druženje.
Kakve su tu psovke padale,i koje je to naguravanje bilo...![]()
Mogu da zamislim.Буквално је исто и овде имао, док му нису дошли @Ganfajter и @кромпир2.1

И мене је прозивао што се дружим са њима. Стављао нам забранеMogu da zamislim.![]()
Ko?И мене је прозивао што се дружим са њима. Стављао нам забране
Ма невиђено квалитетна будала.
Знам ко га је гурнуо преко ивице и добио трајни.