- Poruka
- 113.658
de si Anđo

- - - - - - - - - -
ajde,ajde.....Па да, нисам ни ја лепотан иако сам подзнак Вага.
Ne preteruj
Ništa ti ne fali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de si Anđo

ajde,ajde.....Па да, нисам ни ја лепотан иако сам подзнак Вага.

opet ti sa tešenjemФала, ал нема потребе да ме ико теши.![]()
...Pa ne ide to baš tako ..uvijek cijela karta. Inače je zadatak njegove venere kao vladara asc u konj. sa plutonom, ovdje takav, da svu tu njegovu opaku,zastrašujuću,beast pojavu (Pl) uvijek predvodi zapravo jedan fini džentlmen (venera). Evo on je npr. svojoj zeni ,tadasnjoj djevojci, na pocetku veze pisao poeziju.
Njegova konjukcija druge ljude uči da u doživljavanju prijatnog, ugodnog,prijemčivog budu dovoljno emotivno 'otvoreni' i da finoću , ukoliko se daje ( a ovdje se daje) , dopuste osjetiti i u onim pojavnim neuravnoteženim bizarnostima unutar materije, koje njima na prvu loptu najmanje izazivaju prijatnost,više izazov.Na taj nacin ljudi sebe (i svoja materijalna ograničenja i odbojnosti) mogu daleko da prevazidju.
Ali to ne ide bas tako lako i sa svima lako...jer ,niti je on baš u stanju biti 24h nasmijani džentlimen ...niti su ljudi uvijek raspoloženi da sa drugima uspostavljaju finu konekciju...pa nekad iz svoje neljubaznosti upravo traže djavola...i ovdje ga zaista dobiju. XD
...ali bilo kako bilo evo jedne u stilu asc XD :
![]()

opet ti sa tešenjem
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
...a vidi se na njemu da mu prija abijent...ma provalili smo ga....zalud boks..znamo ga u dušu 
e i ja sam ko čovek popodne odspavalaSuper.
Samo sto sam imala popodnevnu dremku sad pa kao da sam se probudila u sred polarne noci.
Ti?![]()
Ženu je zaveo pesmom koju joj je napisao...a vidi se na njemu da mu prija abijent...ma provalili smo ga....zalud boks..znamo ga u dušu
![]()
Evo sasvim sam fino.
Prija mi što konačno više nije pretoplo.

naravnoСиноћ одгледах хорор The Nun, могао би се некоме свидети. Знам да овде има фанова окултних хорора.
Ја га гледао у биоскопу и неки паметњаковићи су се смејали...такве бих одмах избацио. Какво непоштовање према жанру!uvek ima džiberčina koje se smeju nesmešnim stvarima po bioskopimaНе кажем да је филм ремек-дело, мало је медијски извикан, али ок је да се проведе једно вече у мраку.Ја га гледао у биоскопу и неки паметњаковићи су се смејали...такве бих одмах избацио. Какво непоштовање према жанру!
bolje onda ribe u mraku da privatavaju nego što smaraju ko budale i onemogućavaju da se gleda filmВаљда да се "забаве".
moje je malo duže i deskriptivnije od TIŠINA BRE!Аа, ти си она што у биоскопу виче "тишина бре!". Поштујем, мада никада нисам има моода да сам тако нешто кажем.

uči ITНе знам ни да игра, нисам ја такав фан тениса. Некад кад ухватим. Боље да радим нешто друго на компу...Ај у ствари упалићу сад ТВ, ал без звука.