Truman
Elita
- Poruka
- 24.035
То се зове квалитетна глума...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogao je i bolje da odglumiТо се зове квалитетна глума...

Ма знам, зезам се за глуму.
А овај боксер рмпалија, је л некад био светски првак или тако нешто? Делује ми као џин, ал не нешто претерано способан.

Ма знам, зезам се за глуму.
А овај боксер рмпалија, је л некад био светски првак или тако нешто? Делује ми као џин, ал не нешто претерано способан.
)Naravno da je sposoban ako je Lav.![]()
Има разних чудних физиономија. Један од њих и мој професор с факса. Длаке нема на лицу ( за остале делове не знам)
Па онда пар људи које сам сретао на улици толико ружних да сам се забуљио у њих...Типа теже је бити толико ружан него леп као Моника Белући.
Baš tako ko što sam rekla
Neko ko je zao i negativan može izgledati odvratno iako su mu crte pravilne
I obrnuto
Meni je lepota u detaljima, ja sam Merkurovac, i u dominaciji, razigranoj kreativnoj energiji jer sam dete Sunca i tako...
Baš tako ko što sam rekla
Neko ko je zao i negativan može izgledati odvratno iako su mu crte pravilne
I obrnuto
....pluton je baš u stanju izopačiti skladan izgled u odgovarajućoj postavci. Kod njega egzaktan Pl 0° Ve snažno kvadrira djedove nasljedjene ,kažu, mamutske gene (SA-vladar 4. u raku ) i isto tako jako trigonira jupiter u vodoliji (uvećanje,visina,anomalije,gigantizam,akromegalija) u četvrtom polju( geni). Vaga u podznaku....pluton je baš u stanju izopačiti skladan izgled u odgovarajućoj postavci. Kod njega egzaktan Pl 0° Ve snažno kvadrira djedove nasljedjene ,kažu, mamutske gene (SA-vladar 4. u raku ) i isto tako jako trigonira jupiter u vodoliji (uvećanje,visina,anomalije,gigantizam,akromegalij a) u četvrtom polju( geni).
Kad tome dodamo i ovu usiljenu (kvadrat) težnju da u biološkom,tjelesnom smislu sebe obskrbi silovitošću,prirastu mase,masivnošću,snagom,vitalnošću (domicilno sunce kvadrira egzaltirani mjesec u biku,mjesec vladar marsa) ono gore se popne na jos veći level.

Вага у подзнаку као и ја. Па требало би да је лепотан!