Starbaks kafa u bgd

Imao si fejk aparate uzmi saeco najbolji su u tim kućnim, prave za filips i miele. Presu malo properem, povremeno očistim alkoholnim sirćetom jednom u tri meseca.

Zadnjih god dana ima manje kamenca u bg vodi što je pohvalno. Pre sam čistio jednom u mesec ipo.
Јок, први је био поклон од фирме за свадбу ЧП
 
Fora starbaksa je da kao kupiš i nosiš u firmu pa tamo piješ. Mogli bi da olabave malo sa tim šurenjem jezika. I da poboljšaju kvalitet kafw jer ono što prodaju je u najboljem slučaju 20% arabike i 80% robuste.
што ми је то тек безвезе....изађеш да купиш кафу (успут никакаву) и пијеш ту смеђу воду на послу.
ма хајде....те форе које без потребе копирамо од не знам кога, су стварно већ постале смешне.
ми на послу сами правимо кафу - ко какву хоће...имамо могућности за све врсте кафе.
сами правимо лимунаде, ђусеве, чајеве са ђумбиром, осталим биљкама итд....то је пар минута утрошеног времена, а много је здравије. о парама и колико се исплати нећу да причам.
мислим, кад се само сетим редова испред ''старбакса'' кад се отворио у рајићевој...мука ми.
 
Ако се питате како се промашује не само претпоставка, него цео свемир... питајте Мариа :roll:

А рећи ће ти и Причалица сама да си потпуно промашио.
 
Meni je kafa dodatak uz mleko :mrgreen: pa na neki način volim te njihove mlečne bućkuriše sa ukusom. Starbaks mi je ok sa te strane ali mi nije ok sa cenom. Tj kako nemam čula koja detektuju te "tanane" razlike u sortama kafe meni je savim dobar kapućino ili late od 150-200 dinara u kafiću i nikako mi se ne daje 500 za isti.

Starbaks koristim uglavnom u nekim trećim zemljama čija lokalni napici od kafe me ne inspirišu previše. Npr u jugoistočnoj aziji gde dodaju kondezovano mleko koje je preslatko, meni skoro neupotrebljivo za konzumaciju.
 
Ali bukvalno prvi put kada sam je probao pre 10-15 godina umesto jake arome arabike jedino što sam spalio jezik razblaženom robustom. I oni žare i pale bez ikakvih problema. Ajde da im je to nešto usputno uz hranu ili neku zabavu nego kompletan posao zasnivaju na lošoj kafi i još lošijoj izradi iste. Dođe mi da se namestim ispred sa mojim espreso aparatom i da pravim i poklanjam ljudima koji izađu iz te rupe.
 

Back
Top