Starbaks kafa u bgd

mario80

Legenda
Poruka
51.561
Pio sam je dosta puta u svetu i svaki put ošurio jezik. Kvalitet nikakav ja kupujem bolju za moj espreso aparat. Sa ponosom ističu da je 100% arabika što nije jer godinama pijem iz aparata i kupujem kafu u zrnu.

Danas bio i kupio dve za usput, zamislio se nešto i BAM! Opet ošurio jezik. Zar je moguće da je istu prave svuda? Da ošurim jezik kalo bi kafa bila topla 5 minuta duže?

Pio sam je dosta puta u svetu i svaki put ošurio jezik. Kvalitet nikakav ja kupujem bolju za moj espreso aparat. Sa ponosom ističu da je 100% arabika što nije jer godinama pijem iz aparata i kupujem kafu u zrnu.

Danas bio i kupio dve za usput, zamislio se nešto i BAM! Opet ošurio jezik. Zar je moguće da je istu prave svuda? Da ošurim jezik kalo bi kafa bila topla 5 minuta duže?
sta sad? ne valja kafa u starbaksu jer si ti osurio jezik

Fora starbaksa je da kao kupiš i nosiš u firmu pa tamo piješ. Mogli bi da olabave malo sa tim šurenjem jezika. I da poboljšaju kvalitet kafw jer ono što prodaju je u najboljem slučaju 20% arabike i 80% robuste.

moja doza je pola litre espresa ili obicne domace kafe na litar kozjeg mleka. to jos odmalena (za vreme devedesetih se koristile kojekakve zamene)

nedavno saznao da ja to pijem latte

inace sam za domacu gorku kafu, mada popijem svasta

Nina aj iskreno kad si poslednji put pila kafu u Grinetu ?

Po meni je 10x bolja od Starbaksa... pogotovo sto mi je u starbaksu bila kao neki caj od kafe , ni filter, ni blagi espreso, ma ni nasta ne lici
...
sta imam da ti se pravdam sada ali iskreno ne secam se jer slabo zalazim u starbakse, grinete i slicno..pijem kafe u kaficima ..zadnji put pre par dana u kaficu u tc stadion kapucino bio je odlican

Проблем ке када се машка запуши… не знам, имао сам крупс и после тога још један и збаталио...
Imao si fejk aparate uzmi saeco najbolji su u tim kućnim, prave za filips i miele. Presu malo properem, povremeno očistim alkoholnim sirćetom jednom u tri meseca.

Zadnjih god dana ima manje kamenca u bg vodi što je pohvalno. Pre sam čistio jednom u mesec ipo.

Back