KOGa SAD Z@JEB@V@M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Courtney:Cekaj,sto ga i dalje zajeb@vas? :x
????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!???????????????????????!!!!!!!!!!!!!??????????????
??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
KOGa SAD Z@JEB@V@M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Courtney:Cekaj,sto ga i dalje zajeb@vas? :x
Neil Young-KeeperFührer.:KOGa SAD Z@JEB@V@M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Courtney:Cekaj,sto ga i dalje zajeb@vas? :x
??
Ono gore nisam napisao u smislu da ga uvredim nego da mu pokazem da i ja znam neku njegovu pesmu i kako mi se ta pesma svidja, sto dovodi do zkljucka da mi se i Neal Young svidja "I KAKO JE TO SUPER" ali ti moras sve da shvatis kao svadju. Sliku namerno nisam komentarisao jer trenutno nismo u nekim odnosma... I nasta bi to licilo da ovamo pisem jedno ovamo drugo (ako me razumes). Ako te je to povredilo trebala si odmah da mi kazes. Hvala za ono Idot!!!!!!!!!!!!!Courtney:Neil Young-KeeperFührer.:KOGa SAD Z@JEB@V@M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Courtney:Cekaj,sto ga i dalje zajeb@vas? :x
??E,ajde necemo vise. Ja sam ti stvarno rekla,bas si mi nedostajao,ma pitaj i Keepera,a onda se vratis ko totalni idot...jos mi ni ne kazes sta mislis o mojoj slici
![]()
![]()
Ajde ti opet budi ko pre,oces?
Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog FeurerraFührer.:Ono gore nisam napisao u smislu da ga uvredim nego da mu pokazem da i ja znam neku njegovu pesmu i kako mi se ta pesma svidja, sto dovodi do zkljucka da mi se i Neal Young svidja "I KAKO JE TO SUPER" ali ti moras sve da shvatis kao svadju. Sliku namerno nisam komentarisao jer trenutno nismo u nekim odnosma... I nasta bi to licilo da ovamo pisem jedno ovamo drugo (ako me razumes). Ako te je to povredilo trebala si odmah da mi kazes. Hvala za ono Idot!!!!!!!!!!!!!Courtney:Neil Young-KeeperFührer.:KOGa SAD Z@JEB@V@M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Courtney:Cekaj,sto ga i dalje zajeb@vas? :x
??E,ajde necemo vise. Ja sam ti stvarno rekla,bas si mi nedostajao,ma pitaj i Keepera,a onda se vratis ko totalni idot...jos mi ni ne kazes sta mislis o mojoj slici
![]()
![]()
Kad neces,sta ja da ti radim...Courtney:Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog FeurerraFührer.:Ono gore nisam napisao u smislu da ga uvredim nego da mu pokazem da i ja znam neku njegovu pesmu i kako mi se ta pesma svidja, sto dovodi do zkljucka da mi se i Neal Young svidja "I KAKO JE TO SUPER" ali ti moras sve da shvatis kao svadju. Sliku namerno nisam komentarisao jer trenutno nismo u nekim odnosma... I nasta bi to licilo da ovamo pisem jedno ovamo drugo (ako me razumes). Ako te je to povredilo trebala si odmah da mi kazes. Hvala za ono Idot!!!!!!!!!!!!!Courtney:Neil Young-KeeperFührer.:KOGa SAD Z@JEB@V@M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Courtney:Cekaj,sto ga i dalje zajeb@vas? :x
![]()
![]()
.Pa,ako smo sad u dobrim odnosima (a ja se nadam da jesmo) da li bi molim te prokomentarisao moju sliku?
![]()
Courtney:Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog Feurerra.Pa,ako smo sad u dobrim odnosima (a ja se nadam da jesmo) da li bi molim te prokomentarisao moju sliku?
![]()
Ja cu sad a sklonim sliku,a ti dragi,komentarisi sta ti je volja...Führer.:Courtney:Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog Feurerra.Pa,ako smo sad u dobrim odnosima (a ja se nadam da jesmo) da li bi molim te prokomentarisao moju sliku?
![]()
Nisam sad u stanju da komentarisem bilo sta tog tipa. Vidimo se sutra kad mi se glava ohladi.
Courtney::xFührer.:Ako sam dobro razumeo onda bi moglo ovo. Dead Man - Neil Young Znace onaj ko treba da zna zasto je crveno ovo sto je crvenoguitarrr_babe:E, ne znam metal, tako da ako sam pogresila, ispravite me :wink:
Enter SANDman - Metallica
Courtney:Ja cu sad a sklonim sliku,a ti dragi,komentarisi sta ti je volja...Führer.:Courtney:Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog Feurerra.Pa,ako smo sad u dobrim odnosima (a ja se nadam da jesmo) da li bi molim te prokomentarisao moju sliku?
![]()
Nisam sad u stanju da komentarisem bilo sta tog tipa. Vidimo se sutra kad mi se glava ohladi.
Necu ako ostanes jos na forumu :wink: nadam se da ne trazim previseFührer.:Courtney:Ja cu sad a sklonim sliku,a ti dragi,komentarisi sta ti je volja...Führer.:Courtney:Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog Feurerra.Pa,ako smo sad u dobrim odnosima (a ja se nadam da jesmo) da li bi molim te prokomentarisao moju sliku?
![]()
Sad ces opet da se naljutis na mene!?!
Courtney:Necu ako ostanes jos na forumu :wink: nadam se da ne trazim previseFührer.:Courtney:Ja cu sad a sklonim sliku,a ti dragi,komentarisi sta ti je volja...Führer.:Courtney:Ja sam samo bila iskrena. Mada,sad vec pocinjes da licis na onog starog Feurerra.Pa,ako smo sad u dobrim odnosima (a ja se nadam da jesmo) da li bi molim te prokomentarisao moju sliku?
![]()
Sad ces opet da se naljutis na mene!?!![]()
Führer.:I gues?
Courtney:Führer.:I gues?Znala sam ja da si ti dobar decko :wink:
![]()
Keeper:Courtney:Führer.:I gues?Znala sam ja da si ti dobar decko :wink:
![]()
da, sve dok ti sledeci put ne posalje moju sliku sa montiranim dupetom preko moje face![]()
![]()
![]()
Courtney:Keeper:Courtney:Führer.:I gues?Znala sam ja da si ti dobar decko :wink:
![]()
da, sve dok ti sledeci put ne posalje moju sliku sa montiranim dupetom preko moje face![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nece on,jel tako,DULE?
![]()
Courtney:Keeper:Courtney:Führer.:I gues?Znala sam ja da si ti dobar decko :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Führer.:Courtney:Keeper:Courtney:Führer.:I gues?Znala sam ja da si ti dobar decko :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubomoran! Uzgred ne zovem se DULE. Oprezan sam ja ha ha zaboravio si da ja imam i caletovo vreme (mog oca vreme)na netu. :wink:
Keeper:Courtney:Keeper:Courtney:Führer.:I gues?Znala sam ja da si ti dobar decko :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ej, pa da, duuuuuuule![]()
ja i zaboravio na to tako slatko imence - DULENCE, sladak je ko dupence![]()
Gladan sam odoh da ruckam.Courtney:A da nam kazes onda kako se zoves? 8)