Stanovi za samce

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
81.408
1696242366925.png

Potaknuta ovim naslovom počela sam razmišljati, recimo da želite čitav život provesti kao samac, da je to vaša odluka
Koliko velik stan /kuća bi vam realno trebao :ceka:

Pogledajte prilog 1420560

Potaknuta ovim naslovom počela sam razmišljati, recimo da želite čitav život provesti kao samac, da je to vaša odluka
Koliko velik stan /kuća bi vam realno trebao :ceka:

Dok sam ziveo sam, ziveo sam u 45m2. Dnevna sa kuhinjom i malim trpezarijskim stolom, spavaca soba, kupatilo i minjaturni hodnik. Vise nego dovoljno.
Ali imao sam i izlazak na terasicu/basticu, odprilike 8x3 m, sto je bilo ekstra, plus stan je okrenut ka jugu (i dnevna i spavaca), tako da je bas osvetljen.
Posle sam ga otkupio, jer ako jednog dana ostanem sam, to ce mi biti vise nego dovoljno za zivot, a plus je u malim i mnogo lepom i mirnom mestu.

To samo znaci da drzavu boli tuki za samce i siromasne..
Jer stan za samca treba da bude mali , funkcionalan da razvija njegovu kreativnost i sposobnost, a da je jeftin...

Medjutim, drzava gleda koga moze da odere, a to su parovi koji cekaju dete ili imaju decu..oni nemaju kud..razvali majstore..

Isto i privatni investitori, mada bih ja radio bas suprotno...i imam odrzivu ideju ali mora da se odradi prvi ciklus , tj mora da se nadju pare..

Back