Stanovi za mlade...

kada se ovo zavrsi a nece jos dugo garantujem, bice kao kada je broz odapeo. pa svi koji su do juce sa njim delili isti kolac, pojavljivali se kao poslednji bednici na tadasnjoj tvbeograd i pricali bajke tipa kao: i tako mi sedimo na sastanku politbiroa i svi nesto kazu, a drug tito ih sve ucutkava a ja onda hrabro skocim tresnem rukom o sto i dreknem mu u lice...e ne moze to tako druze tito :hahaha:

Зашто ово бахато створење себи даје за право да са неким одмах прича на ти и ословљава их именом као да су овце чували заједно?
nije bio nadležan ni za onih 100 evra a vi umesto da organizujte vaše studente od 3.000 dinara i te neke gradjanske zbo(t-r)ove da mu objasnite da ne uzima kredit sa lošim bonitetom a vi stručno otrčali "po vaše pare"?
Kad ste ih pa zaradili?

Nego vidi ovo - kamo lepe sreće da postoji konstantna državna politika da svako do 35-te može da uz pomoć države priušti sebi stan i da se osamostali od roditelja.
Medjutim mnogi ne počinju ni porodicu jer im žute firme dele otkaze ko Deda Mraz deci bombone pa se vrate kod roditelja.
Dete traži svaki dan a ne kako se Žutom GAzdi navije pa i trudnice smetaju, šta on ima da plaća tudje dete nema veze što smo svi mi plaćali njegovu Žutu Mamu dok je ona bila noseća
JEL TAKO STOČARI?

A nije ništa novo ni to da se promenom vlastio svi fokusiraju tamo gde je novac pa bi recimo stambeni fondovi vrlo brzo propali u nekoj sledećoj vlasti.
Uz raznorazne jezičke akrobacije oko priioriteta vlade iako nije u interesu gradjana.
Takvih govana na svakom ćošku,

Nije problem sistem u Srbiji već količina govana koja analiziraju sistem pa vrše akrobacije.
A tu niko sebe ne vidi sve super heroji spasioci....
Holivud da pozavidi na ulogama...

Zašto ŽUTI GAZDA da plaća trudnoću nekome iako je taj neko plaćao njegovu mamu dok je držala noge u vis pa završila na trudničkom?

GOVNA OD LJUDI I NIŠTA DRUGO

TEŠKA GOVNA

NAJSMRDLJIVIJE KATEGORIJE
:D

Poslednja izmena:
Ja sam sve sam zaradio posteno od 17e,nikad se nisam prodao a nudili su mi svasta
e pa zato se ja čudim da neko sa tolikim iskustvom i to još od godina kada iskustva nema, pa nije naseo pristaje na ovakvu "ponudu" pod stare dane?
ili ste nešto romantizovali kod sebe kao Mišković u svojim knjigama ili vas je nešto udarilo u glavu a niste od onih koji se žale po forumima na zdravlje pa da dokon svet čita sablažnjavanja radi ili makar uporedjivanja sa svojom situacijom da brzinski izračunaju kom je grdje.
Ja sam pročitao kojih se 5 stvari nikad ne deli sa svetom pa namerno radim dozirani eksperiment.
Mogu vam reći da se ljudi nisu promenili ič a hoće kao taj neki ramo sistem koji su pored Srbije još samo u Diznilendu uzeli kao predlog za Patkovgradsko razmatranje.
Mislim da lažu čim zinu.
Ne bih ja njima verovao ni da golim dupetom na užareni šporet sednu.
Takva sorta.

@38imak jeltakoo?

Poslednja izmena:
nije bio nadležan ni za onih 100 evra a vi umesto da organizujte vaše studente od 3.000 dinara i te neke gradjanske zbo(t-r)ove da mu objasnite da ne uzima kredit sa lošim bonitetom a vi stručno otrčali "po vaše pare"?
Kad ste ih pa zaradili?

Nego vidi ovo - kamo lepe sreće da postoji konstantna državna politika da svako do 35-te može da uz pomoć države priušti sebi stan i da se osamostali od roditelja.
Medjutim mnogi ne počinju ni porodicu jer im žute firme dele otkaze ko Deda Mraz deci bombone pa se vrate kod roditelja.
Dete traži svaki dan a ne kako se Žutom GAzdi navije pa i trudnice smetaju, šta on ima da plaća tudje dete nema veze što smo svi mi plaćali njegovu Žutu Mamu dok je ona bila noseća
JEL TAKO STOČARI?

A nije ništa novo ni to da se promenom vlastio svi fokusiraju tamo gde je novac pa bi recimo stambeni fondovi vrlo brzo propali u nekoj sledećoj vlasti.
Uz raznorazne jezičke akrobacije oko priioriteta vlade iako nije u interesu gradjana.
Takvih govana na svakom ćošku,

Nije problem sistem u Srbiji već količina govana koja analiziraju sistem pa vrše akrobacije.
A tu niko sebe ne vidi sve super heroji spasioci....
Holivud da pozavidi na ulogama...

Zašto ŽUTI GAZDA da plaća trudnoću nekome iako je taj neko plaćao njegovu mamu dok je držala noge u vis pa završila na trudničkom?

GOVNA OD LJUDI I NIŠTA DRUGO

TEŠKA GOVNA

NAJSMRDLJIVIJE KATEGORIJE
:D

Nešto si pomesao. Tvoj gazda je pre par godina izjavio da trudnice svasta zloupotrebljavaju, pa tako poostrio zakone, pa ja ne dobih pare ni za prvo, ni za drugo dete , roditeljski dodatak , jer je malim slovima dopisao da nema para ako je tata stranac , bez obzira što sam ja ovde rodjena , što su mi svi preci Srbi i wto moja deca imaju srpsko drzavljanstvo. A i za vreme žutih sve mame su imale pravo na roditeljski dodatak, sad ni to nema ako je mama zaposlena. Loše si to ispratio ili nemaš decu.

Back