mshone
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
iz tvojih usta u usi onih u rc ! barem ce mi prepoloviti minus ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mshone:iz tvojih usta u usi onih u rc ! barem ce mi prepoloviti minus ....
I dalje cekamo i nadamo se!! Ipak je to nas novac, teskom mukom zaradjen!!!MIMI nadam se da je ovo korektno napisano??!POZZ ;-) ;-)mshone:jbt Beli, tek sad vidim broj tvojih postova !!!!
dakle, svaka cast !
:wink:Koje godine?Rade012:Moje kolege su izvršile "preimenovanje" u septembru-oktobru...
Inače je to najveća glupost... morala je da ostane kategorija službenih stanova... sve do penzije
Nitroglicerin:pa jedno je sigurno, radno osoblje i vojni kadar bice otpusten a plata ce biti povecana za mali %, taman da se primeti da je taj otpust osoblja bio zapazeno koristan. Inace od nase vojske nemoze da bude ni gol **** ... Moj matori je sa vojskom proveo 40 godina i kad on to kaze sad onda je to to ...

whitenicky:pa zato sto ti je otac sigurno pukovnik koji ima solidnu penziju , dobio je od vojske na vreme stan , otkupio ga za sitne pare ..... sada radi neki drugi posao i normalno da to kaze![]()

E uvek mozes da zaduzis sator. Evo ja se bas spremam da nekako iskukam jedan. I to onaj veliki. Pa cu da ga pregradim, tako da mogu i polovinu da izdajem za svadbe. Mozda neki dinar i zaradim.dani.i:.To znaci da ti ne daju da podignes kredit,a nece ni stan da ti daju(jos neka ukinu i UTS).Sta dalje?

Tosicka:to sam i ja cula da vojna lica ne mogu da uzmu kredit sa subvencijom drzave ali nisam bila sigurna
znaci ne daju...