Stanko Subotić kupuje Hotel Miločer?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.169
Koliko znam, zvanično je Miločer prodat nekoj singapurskoj firmi, koja se šatro nakanjuje da započne renoviranje. Od početka je javna tajna bila da je Milo stavio šapu na to i da su Singapurci samo maska. Ovaj trač sa Subotićem prvi put čujem.
A tema o tračevima nikad nije bila uspešna.

Vrljo ljukavo!
Tako će neko da posluje sa Singapurcima, a domaći organi neće moći da čačkaju oko porekla novca!?
 

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Ko god da ga kupi kad-tad morace da ga preda zakonitim vlasnicima - porodici Karadjordjevic.
Eh... to kad bi ova država bila pravna... ali nije vreme za snove. Mada, eto i prilike da odgovorim "koga briga za Miločer", to je deo naše kulturnoistorijske baštine. Kud se neki naš nije setio da ga uzme. Pa sam se ponadala, ako je Stanko, ipak je s Uba nije sa Cetinja (koliko god da se slagao sa istima) možda bi kupovinom sačuvao identitet Miločera. Kada se renovirao čuveni Hotel Geler u Budimpešti, traženo je, pored ostalog, da fabrike daju ponude UZORKA tkanine za zavese kako bi i nove izgledale po tkanju kao one od pre 150 godina. A letnjikovac srpske vladarske porodice Miločer je već očerupan iznutra (slike, servisi... ODNETO! neznano kud...)...
 

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.169

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.