Quantcast

STANKO SUBOTIĆ - Bio sam dobar dok...

Amateracu

Zainteresovan član
Poruka
493
Jelena Trivan, potpredsednica DS, u izbornoj kampanji do sad zadužena za priču o „ženskim pravima“, „ratnim pokličima opozicije“ i „važnosti malih, porodičnih poslastičarnica u Nišu“, rešila je da krene na krupne zverke.
Tokom najnovijeg obraćanja čitaocima sajta DS, Trivanova se hrabro ostrvila na Tomislava Nikolića, Bogoljuba Karića i, ničim izazvana, na Stanka Subotića.

ODGOVOR Jeleni Trivan: BIO SAM DOBAR DOK SAM PLAĆAO BORISU I RUŽICI


STANKO SUBOTIĆ, PISMO IZ ŽENEVE:

U strahu i panici da će izgubiti diktatorsku vlast i beneficije koje uživaju već 12 godina, funkcioneri DS po nalogu svog gazde Borisa Tadića, ne biraju sredstva u prljavoj i nezakonitoj političkoj borbi koju vode. Tako i ne vode računa ni koga pominju, niti u kom kontekstu.
Iako me izvesna gospođa Trivan Jelena pominje u nekom, valjda ružnom kontekstu, lažno tvrdeći da sam na listi SNS, nikad u životu nismo se sreli, videli, razgovarali ili bili u kontaktu.
Jedini kontakt, ali vrlo blizak imao sam sa vrhom njene stranke, posebno s nekadašnjim predsednikom Borisom Tadićem i uglednom gospođom Ružicom Đinđić, visoko plasiranoj na izbornoj listi (drugo mesto).
Boris i Ružica su mi pominjali da postoji osoba (Jelena Trivan) iz stranke Rasima Ljajića čiji su i otac i brat umešani u organizovani kriminal (Afera Index), i da je ta osoba (Jelena Trivan) spremna na sve ne bi li oca i brata spasila zatvora i sudske presude.
Vidim, ne samo da ih je spasila, već je pola familije ugurala u pravosuđe Srbije, upravo ono pravosuđe koje me proganja i na montiranim procesima sudi, dok je ona (Jelena Trivan) dogurala do časnog mesta “Gorana Matića Demokratske stranke“.

Ne znam o kakvim dogovorima između Tomislava Nikolića i mene priča gospođa Trivan?
Jedine dogovore i finansijske aranžmane u Srbiji imao sam sa Demokratskom strankom, u kojoj danas ona žari i pali.
Ukoliko ne čita medije i nije obaveštena o čemu pričam, mogla bi da pita nosioca liste DS ili DS kandidata za predsednika Srbije – o kakvim parama i dogovorima govorim.
Ono što treba da zna javnost Srbije jeste da su mi Boris Tadić i Ružica Đinđić, odmah po uzimanju više od milion evra, namestili montirani sudski proces i to od sudova u kojima sudi familija gospođe Trivan i slični ucenjeni i osumnjičeni partijski kadrovi ove najlicemernije stranke u Srbiji.
A sve u nameri da uzmu još! Jer njima nikada nije dosta!

Stanko Subotić
Ženeva 23.04.2012


http://getosrbija.wordpress.com/201...-bio-sam-dobar-dok-sam-placao-borisu-i-ruzici
 

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.396
U strahu i panici da će izgubiti diktatorsku vlast i beneficije koje uživaju već 12 godina, funkcioneri DS po nalogu svog gazde Borisa Tadića, ne biraju sredstva u prljavoj i nezakonitoj političkoj borbi koju vode. Tako i ne vode računa ni koga pominju, niti u kom kontekstu. Iako me izvesna gospođa Trivan Jelena pominje u nekom, valjda ružnom kontekstu, lažno tvrdeći da sam na listi SNS, nikad u životu nismo se sreli, videli, razgovarali ili bili u kontaktu. Jedini kontakt, ali vrlo blizak imao sam sa vrhom njene stranke, posebno s nekadašnjim predsednikom Borisom Tadićem i uglednom gospođom Ružicom Đinđić, visoko plasiranoj na izbornoj listi (drugo mesto). Boris i Ružica su mi pominjali da postoji osoba (Jelena Trivan) iz stranke Rasima Ljajića čiji su i otac i brat umešani u organizovani kriminal (Afera Index), i da je ta osoba (Jelena Trivan) spremna na sve ne bi li oca i brata spasila zatvora i sudske presude.

Vidim, ne samo da ih je spasila, već je pola familije ugurala u pravosuđe Srbije, upravo ono pravosuđe koje me proganja i na montiranim procesima sudi, dok je ona (Jelena Trivan) dogurala do časnog mesta "Gorana Matića Demokratske stranke“.

files.php

Evo, tu piše koliko nam je Subotić dao para : Ružica podseća Borisa, romantično
Photo: Stock

Ne znam o kakvim dogovorima između Tomislava Nikolića i mene priča gospođa Trivan? Jedine dogovore i finansijske aranžmane u Srbiji imao sam sa Demokratskom strankom, u kojoj danas ona žari i pali. Ukoliko ne čita medije i nije obaveštena o čemu pričam, mogla bi da pita nosioca liste DS ili DS kandidata za predsednika Srbije - o kakvim parama i dogovorima govorim. Ono što treba da zna javnost Srbije jeste da su mi Boris Tadić i Ružica Đinđić, odmah po uzimanju više od milion evra, namestili montirani sudski proces i to od sudova u kojima sudi familija gospođe Trivan i slični ucenjeni i osumnjičeni partijski kadrovi ove najlicemernije stranke u Srbiji. A sve u nameri da uzmu još! Jer njima nikada nije dosta!

Ženeva 23.04.2012

http://www.e-novine.com/srbija/63324-Bio-sam-dobar-dok-sam-plaao-Borisu-Ruici.html
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.195
Па није само Цане Суботић у питању - ЕВО И МИШКО РЕК'О ДА ЋЕ ДА ИХ ОПАУЧИ:
Tajkun spreman da kaže imena „svojih“ političara MIŠKOVIĆ LJUT: Otkriću koga sam sve plaćao

Politika 21:30, 05.10.2013.
Autor: Ekipa Kurira,Foto: Marina Lopičić,Foto: Tanjug,Foto: ReutersBesan što ga ne štite oni koje je podmitio, Miroslav Mišković poručio da će objaviti priznanice o novcu koji je davao partijama, funkcionerima i njihovim firmama, kao i fotografije sa zajedničkih druženja
 

mar_comm

Elita
Poruka
24.447
Па није само Цане Суботић у питању - ЕВО И МИШКО РЕК'О ДА ЋЕ ДА ИХ ОПАУЧИ:
Tajkun spreman da kaže imena „svojih“ političara MIŠKOVIĆ LJUT: Otkriću koga sam sve plaćao


Politika 21:30, 05.10.2013.
Autor: Ekipa Kurira,Foto: Marina Lopičić,Foto: Tanjug,Foto: ReutersBesan što ga ne štite oni koje je podmitio, Miroslav Mišković poručio da će objaviti priznanice o novcu koji je davao partijama, funkcionerima i njihovim firmama, kao i fotografije sa zajedničkih druženja

Само наивни мисле да ће од тога нешто бити ....

И Беко се ономад похвалио парама које је дао Томи,
па напрасно заћутао .....
 

RebeccaBg

Elita
Poruka
17.355
Jel čovek platio kauciju i došao na suđenje?
Jel bio na svedočenju?
Šta je rekao?

Prvo : to nebitno u lokaciji ti se piše zajedno.

Odgovori na sva tri pitanja može i đuture : svaka vlast ima svog kriminalca/e koji je/ih finansira.

Stoga i pomenuti dočeka svojih 5 minuta dogovorenih još onomad u pariskom Ricu uz kiselu vodu i ra(ha)tluk koje bajčetinac i lipsi , kako rekoše, sami platiše.

Pametnom i ovo dovoljno.
Nema tu mnogo šta za mozganje.
 

RebeccaBg

Elita
Poruka
17.355
Prvo ...


Izvini ako sam te na bilo koji način uvredila !!!

Jednostavno, želela sam da se ovim putem informišem.

Pa lepo sam ti napisala :)

* a, ovo za lokaciju bolje da ti ja odmah kažem nego da te neka glupača/glupak podprckava zbog toga čim joj se ne svidi nešto što budeš napisala, a da ni sama nije s pravopisom na pertu ;)
 

Amateracu

Zainteresovan član
Poruka
493
Па није само Цане Суботић у питању - ]MIŠKOVIĆ LJUT: Otkriću koga sam sve plaćao[/SIZE][/URL][/h]
Politika
Besan što ga ne štite oni koje je podmitio, Miroslav Mišković poručio da će objaviti priznanice o novcu koji je davao partijama, funkcionerima i njihovim firmama, kao i fotografije sa zajedničkih druženja

Da, sada kada je sinu kauciju platio imovinom kupljenom našom lovom sada će da pokaže, šta.
Što to nije pokazao kada je bio na saslušavanju?
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.