- Poruka
- 30.940
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rasaSrbi su nacija, ne narod.
Mešavina više rasa, da.
Ma kad se proglasimo za rasu onda je lako , imamo dovoljno plemena , hrvoja , skopljanaca ...Mešavina više rasa, da.
+ 2.224.914 (58,59%) ljudi je glasalo za Vucica na zadnjim izborima
Al vucic precednik to sve dao...moj vucic dao mi 100 eura pre 3 god
Plate i penzije su puno porasle u poslednjih 10-ak godina, realno. Srbija se ekonomski osnazila i zaimala. Ali ne razumem, ko su ti ovi "pokret moba"? Neki Instagram ekonomski eksperti? Gde njih nadje?

U Srbiji se nikad nije bolje zivelo nego danas. BDP per capita je danas 2,6 puta veci o odnosu na 2012. godinu, a cak 11 puta veci nego u 2000. Ogroman napredak! A da li treba da bude jos bolje, ... pa naravno da treba. Ali hajde onda da svi veslamo u tom istom pravcu.
Svaka vlast posle 14 godina se potrosi i vreme joj je da se menja. Ali onaj ko je zameni mora da bude spreman i sposoban da nadogradi na uspehe prethodne, a ne da porusi sve. A takvu politicku snagu jos nismo videli. Citav "program" ovih blokadera se svodi na neke budalaste performanse, nula kredibiliteta.
Обрнуто. Срби су народ, а не нација. Никад нисмо прогласили нацију. Нико није напавио нацију овде, нити за то овде постоји датум. Покушали смо да напеавимо југословенску нацију, али се то завршило катастрофом.Srbi su nacija, ne narod.
Slazem se, najgore stanje je u tuzilastvu i akademiji. Pa bih ja tu prvo poceo od Zagorke Dolovac, Nenadica, Djokica, Sinanija i Bojovica. E onda kad pocne klupko da se odmotava, idemo ka sitnijim ribama.Mora prvo da se raskanta kriminalna struktura, ako bog da, biće tu mnogo zatvorskih kazni.
To znači da im ovi podaci i sume nisu problem.+ 2.224.914 (58,59%) ljudi je glasalo za Vucica na zadnjim izborima
Ne znam. Ispali su mi ovako kao zanimljiv podatak.Plate i penzije su puno porasle u poslednjih 10-ak godina, realno. Srbija se ekonomski osnazila i zaimala. Ali ne razumem, ko su ti ovi "pokret moba"? Neki Instagram ekonomski eksperti? Gde njih nadje?![]()
Da...najgore je u onim oblastima koje su najkriticnije prema SNSuSlazem se, najgore stanje je u tuzilastvu i akademiji. Pa bih ja tu prvo poceo od Zagorke Dolovac, Nenadica, Djokica, Sinanija i Bojovica. E onda kad pocne klupko da se odmotava, idemo ka sitnijim ribama.

Nadrasa
Objektivno jeste, jer ne samo da ne rade svoj posao, nego ga aktivno i sabotiraju, iz politickih razloga. Njihov posao nije da se bave politikom, ko god bio na vlasti.Da...najgore je u onim oblastima koje su najkriticnije prema SNSu![]()
Odakle si ovo izvadio?Daj i podatke koliko država daje za prvo,drugo,treće dete,koliko dinara po hektaru poljoprivrednog zemljišta,stipendije,dodatak za samohrane majke,dodatak penzionerima sa najmanjim primanjima,umanjenja za struju,subvencije za mlade bračne parove...ima svega,ne kažem da je sjajno,ali se država ipak trudi da bude bolje.Nije sve tako crno.
Možda, ali nakon Vučića i prvih 500 ljudi u SNS, onda možemo da razmotrimo i Dolovac zbog šurovanja sa SNS kartelom.Slazem se, najgore stanje je u tuzilastvu i akademiji. Pa bih ja tu prvo poceo od Zagorke Dolovac, Nenadica, Djokica, Sinanija i Bojovica. E onda kad pocne klupko da se odmotava, idemo ka sitnijim ribama.
KAKO TO NEPRIJATELJI DRZAVNI POSTOJE SAMO ONDE GDE NAS NEMA??Objektivno jeste, jer ne samo da ne rade svoj posao, nego ga aktivno i sabotiraju, iz politickih razloga. Njihov posao nije da se bave politikom, ko god bio na vlasti.
Ima Sokole koji trče po livadama kao zecovi.2026 Srbija nema vozove.